Surprize, surprize! Lingou de AUR scos din stomacul unui bărbat, la Cluj Napoca

Surpriză de proporții, pentru medicii Institutului Regional de Gastroenterologie – Hepatologie ”Dr. Octavian Fodor” Cluj-Napoca. Aceștia au fost chemați să scoată un lingou de aur de 250 de grame din stomacul unui bărbat.

Informația a fost făcută publică de site-ul Cluj24.ro, sursă conform căreia managerul spitalului, Mihai Mleșnițe, a precizat că pacientul, un bărbat de 35 de ani din județul Bistrița-Năsăud, s-a prezentat de bunăvoie la spital, anunțând că ar fi înghițit lingorul de aur… accidental.

”Este vorba despre un lingou de aur de 250 de grame. Medicul de gardă m-a sunat să mă întrebe cum să procedeze într-o astfel de situație. I-am spus să îl opereze pe bărbat și să scoată lingoul și să anunțe Poliția”, a declarat managerul pentru sursa citată.

Alba24.ro notează că un astfel de lingou de aur de 24k are dimensiunile de 63,6 x 33,7 x 7,5 mm și se vinde cu circa 15.000 de euro.

Felul în care a ajuns „comoara” în stomacul pacientului este investigat acum de polițiștii din Cluj.

Nu este exclus ca bărbatul să fi recurs la acest gest tocmai pentru a-l ascunde.

Rămâne de văzut ce va declara pacientul în fața polițiștilor. Deocamdată, având în vedere starea sa medicală, bărbatul nu a putut fi audiat.

”În cauză cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire”, au spus polițiștii clujeni potrivit surselor citate.

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: