Surpriză emoționantă pentru o educatoare pensionară la vizita ultimei generații de copii, absolvenți de liceu

Surpriză emoționantă pentru o educatoare pensionară la vizita ultimei generații de copii, acum absolvenți de liceu

Anul acesta a fost al treisprezecelea an de pensionare al îndrăgitei educatoare, dar și anul în care ultima sa generație de elevi a absolvit liceul. Adolescenții nu au uitat-o pe cea care i-a influențat în mod pozitiv în primii ani de grădiniță și nu au putut rezista să nu-și surprindă primul și cel mai memorabil dascăl.

Videoclipul începe cu fosta educatoare Jan Pearson stând în grădină cu soțul și fiica ei, când, la un moment dat, aude o bătaie în gard. Când vede o tânără femeie în robă de absolvire, își dă seama imediat cine este.

„Liz!”, strigă ea, ridicându-se de pe scaun.

colaj de fotografii cu o femeie blonda imbracata intr-o bluza galbena

În spatele tinerei începuseră să apară tot mai mulți foști elevi ai profesoarei, îmbrăcați la rândul lor în costume de absolvire. Au fost impresionați să vadă ca cea care le-a fost dascăl acum mai bine de 13 ani încă își mai amintește cum îi cheamă pe fiecare în parte.

Citește și: El este cel mai bun profesor din lume! Iată ce a făcut ca să merite titlul și câți bani va primi

„Oh, Doamne, vă iubesc pe toți!”, exclamă ea în timp ce foștii ei elevi, acum absolvenți de liceu, se adună în curtea din spate. „Cât de frumoși sunteți cu toții”, spune fosta educatoare, dând fiecăruia câte o îmbrățișare puternică.

„Aceasta este ultima ta generație de copii, mamă”, spune fiica femeii, din spatele camerei. „Ultima ta grupă de copii de grădiniță”. Și cu asta, practic toată lumea începe să plângă de emoție, inclusiv doamna Pearson.

„O tânără căreia mama mea i-a fost educatoare m-a contactat pentru că a vrut să adune un grup de foști elevi de grădiniță pentru a-i face acesteia o surpriză”,

 » sursa: qbebe.ro

%d blogeri au apreciat: