Softbinator Technologies achiziţionează [e-spres-oh], o companie de IT din Timişoara – Ziua de Vest

Softbinator Technologies, companie românească de dezvoltare software, specializată în designul, dezvoltarea şi lansarea pe piaţă de produse inovatoare alături de clienţi locali şi internaţionali, anunţă demararea procedurilor de preluare integrală a [e-spres-oh], o companie de IT din Timişoara.

”Softbinator Technologies (BVB: CODE), companie românească de dezvoltare software, specializată în designul, dezvoltarea şi lansarea pe piaţă de produse inovatoare alături de clienţi locali şi internaţionali, anunţă demararea procedurilor de preluare integrală a [e-spres-oh], o companie de IT din Timişoara. În urma tranzacţiei, Softbinator Technologies îşi consolidează prezenţa în vestul României şi îşi extinde portofoliul cu noi clienţi, cu precădere din Statele Unite ale Americii”, anunţă compania.

[e-spres-oh] este o companie fondată în anul 2012 în Timişoara, specializată în dezvoltare de software, consultanţă, testare şi UI/UX.

„[e-spres-oh] este unul dintre cele mai cunoscute branduri locale de design şi tehnologie din Timişoara. Suntem încântaţi de oportunitatea acestei tranzacţii, în urma căreia ne vom extinde la nivel regional şi vom accentua forţa de livrare a Softbinator pentru clienţii internaţionali. Dincolo de cunoştinţele extinse în dezvoltarea de produse software, faptul că noii noştri colegi sunt prezenţi deja în piaţa din SUA reprezintă un avantaj semnificativ în ceea ce priveşte planurile noastre legate de consolidarea poziţiei companiei în piaţa americană. Dacă de-a lungul timpului, Softbinator şi-a intensificat eforturile pe coasta de Vest, în Silicon Valley, alături de [e-spres-oh] începem să furnizăm servicii şi pe coasta de Est, în special în New York şi Washington, D.C.. Faptul că avem o cultură organizaţională extrem de apropiată ne permite să continuăm strategia multi-brand de extindere a ceea ce deja numim Grupul Softbinator. Discuţiile cu acţionarii companiei au început încă din noiembrie 2021 şi am construit pas cu pas planurile de a transforma [e-spres-oh] într-o companie şi mai puternică după finalizarea acestei achiziţii.

 » sursa: ziuadevest.ro

%d blogeri au apreciat: