S-a născut „gata de școală”. Bebelușul care a cântărit aproape 6 kilograme la naștere

Cum arată bebelușul care a cântărit aproape 6 kilograme la naștere

Sarah Dines l-a adus pe lume pe micuțul Montague în urmă cu 11 luni, printr-o cezariană de urgență. Ea și-a dorit inițial să nască în apă, la casa ei din Broadstone, Dorset, însă a fost nevoită, în cele din urmă să facă o cezariană, din cauza dimensiunii copilului. La naștere, cel mic a cântărit aproape 6 kg, aproape cât un copil de 3 luni.

Foto: Mercury Press & Media Ltd/ hulldailymail.co.uk

Sarah a spus: „Era atât de mare când s-a născut, încât arăta ridicol. Când doctorii l-au scos, toți râdeau și la început nu am știut de ce. Unul dintre ei a spus că Monty este pregătit pentru școală, iar prosopul mic în care l-au înfășurat pur și simplu nu se potrivea. Era prea mic”.

Citește și: Complicatii la nastere: bebelus prea mare

Micuțul Montague nu a purtat deloc haine pentru nou-născuți, ci a trecut direct la cele pentru copii mici, iar acum, la aproape 1 an, el poartă haine pentru copii de 2-3 ani.

„Chiar și căciulița pe care i-au dat-o la spital era prea mică. Sora mea a trebuit să fugă și să-mi cumpere niște scutece, pentru că nici cele pe care le aveam nu i se potriveau. Pe măsură ce a crescut, întotdeauna a purtat haine mai mari decât vârsta lui. Mai are o săptămână până să împlinească un an și poartă haine pentru un copil de doi-trei ani”, a mai spus mama micuțului, potrivit Hull Live.

Foto: Mercury Press & Media Ltd/ hulldailymail.co.uk

Medicii care au ajutat-o pe Sarah să nască nu pot explica de ce Monty cântărește mai mult decât alți copii de vârsta lui.

 » sursa: qbebe.ro

%d blogeri au apreciat: