Mărirea și decăderea lui Cîțu. De la „Vă invit să faceți parte din echipa câștigătoare”, la „Sunt dezamăgit de această situație”

Florin Cîțu refuză să spună dacă demisionează de la șefia PNL, dar susține că mâine va anunța o decizie. Liderii PNL reuniți în ședință au decis deja convocarea Consiliului Național PNL pentru duminică. Iată cum a ajuns Florin Cîțu președinte de partid cu doar câteva luni în urmă.

Florin Cîțu: Am decis să mă înscriu în competiția pentru președinția Partidului Național Liberal. Vă spun că voi câștiga! Nu există altă variantă, și vă invit și pe voi colegi liberali să faceți parte din echipa câștigătoare.

Așa s-a lansat Florin Cîțu pe orbita politicii de la vârful PNL.

Însă imaginea de supererou nu prea îi va fi de folos la guvernare. Relația cu USR se erodează mai repede decât ai spune „Anghel Saligny”. Chiar dacă pe scena congresului din toamna lui 2021, Cîțu le promitea dușmănie veșnică social-democraților.

Florin Cîțu: PSD este și va rămane cel mai mare inamic al PNL. Sunt sincer și direct, indiferent de costurile politice, așa că trasez o linie foarte clară: cât sunt eu președinte al PNL, nu vom face alianță cu PSD.

Greșit! Însă, până acolo, mai avea de trecut un vot. După o luptă acerbă cu Ludovic Orban, pe care l-a înlocuit și la guvern, Cîțu duce echipa câștigătoare, unde altundeva?, decât la câștig. Fericirea, scurtă, pentru că vine testul moțiunii.

Dan Barna: După 30 de ani de mulți Lex Luthor și Joker, și zmei, și spâni, chiar ați fi putut fi Superman… Dar ați ales să fiți doar un oarecare banal Florin Cîțu.

Marcel Ciolacu: Tu, Florin Cîțu, ai eșuat „big time”! Nu sunteți „fantastic”, nu sunteți „uau”, sunteți doar total rupt de realitate și de problemele oamenilor. Florine, Superman, ai căzut în cap, zboara acasă lin.

Florin Cîțu: Am fost prea indulgent,

 » sursa: www.digi24.ro

%d blogeri au apreciat: