Romeo Vlad, candidat AUR la Primăria Călimănești (jud. Vâlcea): Dacă vă doriți o schimbare pentru orașul vostru, ieșiți la vot pe 9 iunie!

Romeo Vlad candidează la funcția de primar al orașului Călimănești din județul Vâlcea, din dorința de a aduce o schimbare. La fel ca toți cetățenii din Românie, Romeo Vlad este nemulțumit de modul în care este guvernată țara – de la nivel local, la nivel central, de cei pe care i-am votat ca să ne facă o viață mai bună. Actuala clasă politică a făcut viața mai bună, dar doar pentru ei.

Candidatul AUR la Primăria Călimănești consideră că schimbarea începe cu fiecare dintre noi și, de aceea, s-a implicat în politică. A venit vremea ca în funcțiile de conducere și în administrația publică să vină oameni competenți, care să contribuie la dezvoltarea societății astfel încât toți cetățenii să se bucure de un trai mai bun.

Romeo Vlad îi cheamă la vot pe toți românii nemulțumiți de actualii politicieni:

„Sunt sigur că ești nemulțumit la fel ca și mine. Nu de tine sau de mine, ci de cei pe care i-am votat să ne facă o viață mai bună și și-au făcut-o pentru ei. Noi i-am ales și îi alegem și anul acesta, DE CE? Pentru că ne place să fim mințiți. 

De la Revoluție, Dumnezeu ne-a ajutat trăim liberi, să avem o viață mai bună. Noi ne-am făcut-o, iar România a crescut datorită nouă și e mai bogată ca niciodată, dar nu pentru noi. Cei pe care i-am ales – ori nu știu – ori nu pot, să facă ceea ce trebuie. 

Putem fi bogați într-o Românie bogată și respectată

 În România avem de toate, nefiind nevoie să plecăm nici noi și nici copiii noștri în străinătate. Ei nu pot, pentru că… nu pot! Tot ce pot e doar pentru ei, fiindcă noi le-am dat puterea! Știți că le-o putem lua înapoi? Ieșiți la vot!”