Constantin Racheru, candidat AUR la Primăria Răucești (jud. Neamț): Dacă sunteți cu adevărat patrioți, pe 9 iunie votați AUR!

Constantin Racheru, candidat AUR la Primăria Răucești (jud. Neamț), transmite un mesaj important tuturor românilor care își iubesc țara: pe 9 iunie votați Alianța pentru Unirea Românilor, singurul partid care luptă pentru interesul național!

Constantin Racheru își dorește să se implice în dezvoltarea comunei Răucești și să demonstreze că, o echipă de profesioniști adevărați poate realiza lucruri mărețe. Atragerea de fonduri europene și investiții în infrastructură și utilități publice se află pe lista priorităților sale. De prea mult timp se tărăgănează finalizarea unor proiecte importante privind sistemul de canalizare și rețeaua de gaze.

Pentru toți nemțenii care s-au săturat de administrațiile PSD și PNL, Constantin Racheru are un mesaj important:

„A venit momentul schimbării! Dacă sunteți cu adevărat patrioți, pe 9 iunie 2024 trebuie să demonstrăm!

Schimbare de AUR cu oameni de AUR! Votați AUR pe toate buletinele de vot!”

Alianța pentru Unirea Românilor este singurul partid care are soluții reale pentru problemele pe care le întâmpină românii din mediul rural: de la agricultură, economie, educație și sănătate. AUR este singura alternativă viabilă la actuala clasă politică.