Georgeta Grigorescu: Echipa AUR Curtea de Argeș oferă o alternativă reală la o clasă politică erodată

Georgeta Grigorescu este candidatul Alianței pentru Unirea Românilor la Primăria Curtea de Argeș. Aceasta a coordonat activitatea filiale AUR din localitate și a reușit să creeze o echipă frumoasă. „Chiar dacă suntem o organizație tânără, nu am stat degeaba. Mișcarea patriotică, naționalistă are viitor la Curtea de Argeș, iar filiala locală posibilități reale de creștere”, mărturisește aceasta.

Georgeta Grigorescu a acceptat provocarea de a intra în politică și nu s-a lăsat descurajată de adversarii săi politici. Pentru ea, credința, libertatea, familia și națiunea reprezintă valori de bază. În calitate de primar al municipal Curtea de Argeș, își propune să contribuie la dezvoltarea orașului, care are un potențial extraordinar. Pentru a-și realiza obiectivul, Georgeta se bazează pe sprijinul argeșenilor și pe echipa sa de AUR.

Georgeta Grigorescu îi îndeamnă pe argeșeni să voteze la alegerile din 9 iunie și să aleagă alternativa la vechea clasă politică: AUR.

„Vin astăzi în faţa dumneavoastră alături de președintele AUR, deputatul George Simion şi de coordonatorul organizației AUR Argeş şi candidatul partidului pentru Președinția Consiliului Județean, Florin Bogdan Velcescu. Trei oameni integri, cu frică de Dumnezeu, care pun în prim-plan valorile asumate ale AUR – Credinţa, Libertatea, Familia şi Naţiunea – şi care vă oferă o alternativă reală la o clasă politică erodată şi care şi-a arătat în timp limitele!

Rămâneţi alături de mine şi de echipa pe care o propunem pentru Consiliul Local Curtea de Argeş! Curând vom prezenta Programul de guvernare locală AUR, dar şi proiectele pe termen scurt, mediu şi lung pe care dorim să le implementăm şi care să aducă bunăstarea dorită de cetăţenii cărora să nu le mai fie ruşine să rostească din toată inima: Curtea de Argeș, te iubesc!

Viitorul României depinde de rezultatul acestor alegeri. Acum este vremea să ne ridicăm, să luptăm pentru țara noastră și pentru comunitățile noastre! Avem multe de făcut împreună, indiferent cât de greu are să fie! Cu Dumnezeu înainte!”, a declarat Georgeta Grigorescu, candidat AUR la Primăria Curtea de Argeș.