Codruț Prodănel, candidat AUR la Primăria Cocu (jud. Argeș): Îmi propun să construiesc un viitor mai luminos pentru toți locuitorii comunei

Codruț Prodănel, candidat AUR la Primăria Cocu (jud. Argeș), este un familist convins, tată a doi băieți, și este dornic să se implice în dezvoltarea comunității. De-a lungul timpului, s-a implicat în campanii umanitare, dând dovadă de empatie, generozitate și dorința de a ajuta comunitatea și persoanele aflate în nevoie. Își dorește să ocupe funcție de primar al comunei Cocu pentru a le oferi localnicilor un viitor mai luminos.

 În calitate de candidat la funcția de primar al acestei comune, Codruț Prodănel cunoaște care sunt problemele cele mai presante și are soluții pentru a soluționa, în colaborare strânsă cu localnicii.

După cum mărturisește acesta, accesarea fondurilor europene reprezintă una dintre principalele sale preocupări. „Știu că există oportunități nelimitate pentru a obține finanțare europeană, care ar putea fi folosită pentru a aduce schimbări semnificative în comuna noastră. Voi lucra împreună cu experți și consultanți pentru a identifica programele și fondurile disponibile și pentru a elabora proiecte solide, care să ne ajute să ne îmbunătățim infrastructura, serviciile și calitatea vieții”, subliniază candidatul AUR.

În anul 2024, nu mai putem accepta să existe localități fără rețea de canalizare și de gaze. Codruț Prodănel își propune să rezolve tot ce ține de aceste aspecte pentru a le oferi oamenilor confortul dorit.

„Voi face tot posibilul să atrag finanțare și să implementez proiecte care să extindă și să modernizeze aceste infrastructuri esențiale. Îmi doresc să devin primar pentru că eu cred în potențialul uriaș al comunei noastre și în capacitatea noastră de a crește și de a ne dezvolta împreună!

Vă mulțumesc din suflet pentru că sunteți alături de mine în această călătorie a faptelor bune. Sper să continuăm să colaborăm și să facem împreună comuna Cocu un loc mai bun pentru toți. Sus inimile!”, a declarat acesta.