Putin, din nou tată? Presupusa lui amantă ar fi însărcinată

Folclor de Bihor

Mircea Chirila

Primăria a dat în judecată Ministerul Culturii pentru că de doi ani freacă niște hârtii, mai solicită adeverințe cum că nu trebuie adeverințe, pe scurt, nu dă aviz favorabil reconstruirii Pieței Cetate. Iar în ce privește parcarea de la Catedrală, probabil că nu se vor debloca lucrările până când Primăria nu va prezenta adeverințe de la locul de muncă ale scheletelor găsite prin zonă.

Cu tupeu

Florin Ciucaş

Deşi practic meseria asta de trei decenii, azi, mâine, nu încetează să mă minuneze un fenomen permanent manifest în politica românească: modul în care se autodevorează coaliţiile de partide ajunse la guvernare, făcându-se cioburi înainte de-a apuca să furnizeze ceva substanţial naivilor de electori. A fost boala CDR-ului, a fost a USL-ului, este a guvernării de azi şi va fi, probabil, şi a celei de mâine…

Zic şi eu

Adrian Cris

Orașul betoanelor, în care bieții cetățeni sunt expropriați mai rău ca în comunism de dragul demolărilor maniacale. Cam ăsta e, de ani buni, narativul opoziției din Oradea, expertă, în lipsă de idei, în a contesta până și proiectele cerute de cetățeni și de evidentă utilitate publică. S-a întâmplat cel mai recent joia trecută, când șeful grupului PSD din Consiliul Local, Adrian Madar, a condamnat planul municipalității de a expropria 3.600 metri pătrați ai unui dezvoltator imobiliar.

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: