Proces cu vedete, televizat. Johnny Depp își acuză fosta soție că l-a jignit și l-a bătut (VIDEO)

Celebrul actor american Johnny Depp îşi acuză fosta soţie, pe actriţa Amber Heard, de defăimare şi îi cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari, procesul intentat de actorul care-l joacă pe „Jack Sparrow” în seria „Piraţii din Caraibe” fiind televizat şi transmis live pe internet. 

Heard l-a acuzat, în 2016, pe Depp că s-a purtat abuziv cu ea şi că a bătut-o, prezentând imagini cu chipul ei tumefiat. Actorul a avut de suferit de pe urma acestor acuzaţii, pierzând inclusiv roluri în filme sau în reclame. Temporar, ea a obţinut atunci chiar şi un ordin de restricţie împotriva actorului, însă apoi a renunţat la acuzaţii.

Actorul hollywoodian spune că, din contră, cea care a folosit violenţa, atât de limbaj, cât şi fizică, în relaţie a fost Amber Heard (care a jucat în filme ca Aquaman şi Justice League). 

Chemat să depună mărturie despre relaţia dintre el şi fosta soţie, Johnny Depp le-a spus avocaţilor, judecătorului şi juraţilor că a fost lovit în repetate rânduri de Amber, că aceasta a aruncat cu diverse obiecte spre el, dar şi că în timpul unei ieşiri violente, aceasta l-a atacat cu o sticlă de vodkă, iar cioburile i-au secţionat un deget. 

Actorul a dus în instanţă şi imagini cu el în spital, la Urgenţe, după incidentul violent provocat de Amber Heard. Femeia i-ar fi spus că este „bătrân şi gras”, că nu este un tată bun şi că nu are stil, a povestit Johnny Depp, dar şi unii martori chemaţi în instanţă, inclusiv sora actorului. 

„Sunt obsedat de adevăr”, a spus Johnny Depp, pe un ton grav, în instanţă. El a susţinut că nu a lovit-o niciodată pe fosta soţie. Johnny Depp a fost interogat de propriul avocat, iar întreaga lui pledoarie a fost filmată.

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: