Eroina zilei: o fată de 14 ani a gonit hoțul din casă și a ajutat apoi poliția să îl prindă

Era noapte în Middleborough, Massachusetts, SUA. O adolescentă de 14 ani dormea liniștită în camera ei când a fos trezită de niște zgomote, conform comunicatului de presă publicat de secția de Poliție a localității. Aceasta a văzut un om care fura lucruri din casa ei. Așa că a luat două cuțite de bucătărie și l-a confruntat, povestește mama ei. Impostorul a aruncat toate lucrurile furate și a fugit. Dar adolescenta l-a urmărit și i-a filmat mașina cu tot cu numărul de înmatriculare.

L-am scos din casă. L-am speriat. I-am filmat camionul plecând și am și numărul lui de inmatriculare”, spune fata în înregistrarea de la numărul de urgențe american, 911. Intervievată de CNN, aceasta a recunoscut că i-a fost frică. ”Nu prea aveam mare lucru în cap, a fost adrenalina.”, conchide ea. 

Nu credeam că are un asemenea curaj și că poate fi atât de calmă în situații limită. A luat cele două cuțite de bucătărie și stătea în fața ușii și țipa la el. Ieși din casa mea! Ieși din casa mea! Nu ai ce căuta aici! Sunt binecuvântată să am o fiică precum ea.” declară mama fetei pentru CNN.

Poliția Statală din Massachusetts a prins imediat suspectul, identificat drept Joseph Ridge, un bărbat caucazian de 58 de ani. Acesta a fost arestat și acuzat de tălhărie și încălcarea proprietății. ”Aș dori să laud reacția curajoasă a acestei tinere. Chiar în mijlocul unui eveniment înfricoșător, curajul ei ne-a ajutat să identificăm suspectul care este responsabil pentru spargerea din casa ei.” declară Joseph Perkins, purtătorul de cuvânt al Poliției Statale.

Surse: CNN, ABC, Mirror.co.uk

Citește și:

Alte articole care te-ar putea interesa


George Burcea dă iar din casă:


Aveam 11 ani când mama mea m-a dat afară din casă după ce iubitul ei m-a lăsat gravidă


„Îmi plac copiii, dar nu la nunta mea.” De ce o mireasă și-a gonit propriul nepot de la nuntă


Alina Ceușan, probleme mari cu poliția din cauza sarcinii! Cum a reușit să scape


I s-a spus că va naște 7 copii, dar a adus pe lume 9. Faceți cunoștință cu mama eroină


Fotografia zilei: frățiorul de 6 ani își ia adio de la surioara lui muribundă


Un tată și-a găsit fiul răpit în fața casei, după 24 de ani de căutări


Băiețelul meu de 2 ani șchiopăta de la un accident. Apoi am primit un diagnostic care ne-a rupt sufletele

 » sursa: qbebe.ro

%d blogeri au apreciat: