Jocuri cazino gratis

  1. Ruleta Sigura Cazinou: Răspunsurile sunt rapide, iar personalul este politicos.
  2. Cele Mai Mari Cazinouri Din Bucuresti Romania - Câștigă cursa și cursa multiplicatoare Promoția este împărțită în 8 turnee separate, fiecare cu propriul clasament pentru a urmări toată acțiunea care are loc.
  3. Jocuri Populare De Cazinou Fără Depozit Gratuite Cu Tematică De Fructe În 2023: Cel mai bun pariu este să alegeți Jocuri cu un RTP de 99,5% sau mai mare.

Cele mai profitabile cele mai bune online păcănele 2023

Case De Pariuri Deschise In Constanta Romania
Re-rotirile vor continua până când rolele se vor umple cu simboluri Scatter sau până când veți finaliza Re-rotirile.
Blackjack Sigur Online Gratuite
Mai presus de toate, în conformitate cu Termenii și condițiile Casino 2023, toți jucătorii ar trebui să joace în mod responsabil.
Acolo vi se va solicita să creați un cont de jucător.

Joc pacanele 77777

Cele Mai Bune Jocuri Electronice De Ruletă Gratuite În Cazinouri
De la I-15 ia ieșire pentru e Lake Mead Blvd, și de călătorie spre est pentru cinci mile și jumătate.
Jocuri Online Blackjack Sigure În România În 2023
Deci, răsfoiți site-ul nostru pentru a rămâne pe partea dreaptă a legii atunci când Jocuri de noroc on-line.
Jocuri Online Ruleta Electronica Populară

Preț dublu la apă potabilă în orașul Fetești. Senatorul Adrian Costea (AUR) sesizează autoritățile locale

Locuitorii orașului Fetești se plâng de faptul că plătesc de două ori mai mult pentru apa potabilă decât în alte localități din aceeași regiune. În urma numeroaselor sesizări primite pe această temă, Senatorul AUR Adrian Costea a înaintat o adresă către primarul municipiului Fetești, Laurențiu Șonchereche, prin care solicită explicații privind prețurile practica de compania SC RAJA S.A.

Potrivit plângerilor primite, furnizorul – SC RAJA SA Constanța – practică un preț pe metrul cub de apă dublu față de alte zone, punctează senatorul Adrian Costea în solicitarea către primarul municipiului Fetești. Mai mult decât atât, sute de locuitori din Fetești au semnat o petiție către primărie pentru renegocierea tarifelor pentru furnizarea apei.

În acest context, senatorul Adrian Costea a solicitat următoarele:

  1. O copie a Contractului de furnizare a apei în municipiul Fetești semnat între Primăria municipiului Fetești și SC RAJA SA;
  2. Articolul / clauza din contractul menționat privind posibilitatea renegocierii tarifului practicat de SC RAJA SA și condițiile acestei renegocieri.
  3. De ce SC RAJA SA nu plătește Primăriei municipiului Fetești redevențe pentru folosirea puțurilor forate și a rețelelor de apă potabilă pe care SC RAJA le-a preluat în concesiune?
  4. Care este suma plătită anual pentru apele pluviale care se varsă în brațul Borcea al Dunării? De ce Primăria municipiului Fetești plătește pentru ape pluviale a căror cantitate nu este dovedită prin documente justificative privind măsurători cantitative certificate?