A falimentat cazinoul

  1. Jocuri Cazinou Blackjack Profitabil 2023: Luminile intermitente și animațiile stelare fac ca acest slot de cazino să fie impresionant din punct de vedere vizual, în timp ce potențialul său ridicat de plată face lucrurile și mai atrăgătoare.
  2. Online Păcănele Jocuri De Noroc 2023 - Îți prezentăm cele mai bune cazinouri online și bonusurile acestora pentru sloturile video, ce reprezintă cele mai căutate jocuri de casino online în România..
  3. Sigure Slot Câștigător Online Bonus Fara Depunere Cazinou Fără Depozit: Cel mai rapid mod de a învăța este de a juca poker online, dar dacă aveți răbdare, ai putea juca la un cazinou local, precum și.

Cel mai bun site de pacanele online

Jocuri De Noroc Ruleta Gratis Online În România
Prima stațiune, El Rancho Vegas, a fost înființată în 1941 pe o porțiune de teren chiar în afara limitelor orașului.
Cele Mai Bune Opțiuni Blackjack Online Sigure Și Gratuite Fără Depunere
Celelalte role se vor roti ulterior de până la 10 ori.
BitCoin devine o prezență mai mare în societate și acest lucru este evident și aici.

Cele mai bune blackjack sigur gratuite fara depunere

Pariuri Online Franta
SwCPoker tranzacționează folosind cripto-valutele Bitcoin și Bitcoin Cash, iar tabelele sunt exprimate în aceste două monede.
Română Sloturi Gratis Online
Jucătorii pot juca Golden Ticket folosind desktopul, tableta, mobilul.
Jocuri Cazinou Fără Depozit Gratuite Română Păcănele Mobil

Antonio Andrușceac (AUR): averea președintelui Iohannis ar putea să fie verificată în Parlament și prezentată românilor

Deputatul AUR Antonio Andrușceac a întreprins demersuri procedurale prin care solicită convocarea unei şedinţe de plen a Parlamentului în vederea adoptării unei hotărâri privind demararea formalităţilor legale de verificare a averii preşedintelui Klaus Iohannis. Într-o conferință de presă, deputatul AUR a susţinut că unele dintre acţiunile preşedintelui Iohannis „au o vădită tentă antiromânească” şi a acuzat coaliţia de guvernare de „o grămadă de nereguli” legislative.

Solicităm prezența președintelui Klaus Iohannis la această ședință. Considerăm că persoana care se află la vârful conducerii acestei țări trebuie să fie un om aflat în afara oricărei suspiciuni în ceea ce privește dobândirea pe căi frauduloase a averii. Unele din acțiunile pe care domnul președintele Klaus Iohannis le-a întreprins cu o vădită tentă antiromânească, cum ar fi și presiunile pe care le-a făcut împotriva ministrului Apărării Dîncu, cum au fost presiunile pe care le face în mod constant pentru vânzarea din rezervele naționale ale statului, rezerve strategice, a combustibililor către alte țări. Este cazul Germaniei și Romgaz, unde nu am primit răspuns la interpelarea pe care am trimis-o referitor la oprirea completării stocurilor de gaz pentru populația României. Noi ar trebui să fim proactivi în ceea ce înseamnă rezervele naționale ale statului român”, a declarat deputatul AUR Antonio Andrușceac.

Potrivit acestuia, solicitarea AUR are la bază articolul 25 din Legea nr. 115/1996 pentru declararea şi controlul averilor demnitarilor, magistraţilor şi a persoanelor cu funcţii de conducere şi de control a funcţionarilor publici.

Legea prevede că averea preşedintelui României va putea fi cercetată numai după încetarea exercitării mandatului, iar pe durata acestuia la solicitarea sau în baza hotărârii Parlamentului României, adoptată cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor”, a punctat Andrușceac.