Oameni în uniformă MORȚI SUBIT în floarea vârstei: Sebastian Corodi, 24 de ani, infarct în somn; Cristina Herbei, 42 de ani, cancer fulminant după vaccin; Gabi Roman, 43, embolie pulmonară acută; Magdalena Moldoveanu, 27, cheaguri de sânge după vaccin


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Tot mai mulți militari sau angajați ai unor structuri de forță decedează subit, din cauze neverosimile pentru vârsta și starea lor de sănătate sau loviți de cancere galopante despre care nu avuseseră nici cel mai mic indiciu până acum.

Cristina Herbei, angajată în cadrul Compartimentului financiar al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, a murit la numai 42 de ani duminică, 17 aprilie 2022, în chiar ziua de Florii. Sora acesteia, Andrada Gherman, a dezvăluit în exclusivitate pentru ActiveNews că a fost vorba despre „un cancer gastric fulminant”, declanșat la scurt timp după injectarea cu ser experimental anti-Covid. „A fost obligată să se vaccineze și, la o lună și ceva după asta, exact organul pe care îl avea mai sensibil a cedat și acolo s-a format cancerul”, a mărturisit sora defunctei pentru ActiveNews.

„Pentru cei care vor să își ia un ultim rămas bun, corpul neînsuflețit al surorii mele Cristina este depus la Casa Funerara Kuki în Grădiște astăzi și măine. Marți la ora 15:00 va fi slujba de înmormântare după care o conducem pe ultimul drum spre Cimitirul din Grădiște”, a scris Andrada Gherman pe Facebook.

Pe lângă sora îndurerată, Cristina Herbei a lăsat în urmă un copil de 13 ani.

„O boală nemiloasă, descoperită întâmplător, a făcut ca doamna Herbei să se despartă atât de brusc de familia sa”, potrivit SpecialArad.ro.

Iată ce spun și colegii arădencei de la ISU, alături de care aceasta petrecuse mai bine de 20 de ani:

„Din păcate, colega noastră Cristina a plecat de Florii să întregească unitatea pompierilor din cer. Vei rămâne mereu în sufletele noastre, zâmbetul și bucuria care te caracteriza nu o vom uita niciodată. Cristina, odihnește-te în pace, pompierii nu mor niciodată. Dumnezeu să te așeze în rândul celor drepți”, a postat pe pagina sa de Facebook ISU Arad, preluat și de CriticArad.ro

În aceeași zi cu Cristina Herbei un tânăr
jandarm de doar 24 de ani a murit de infarct, în somn

Jandarmul
Sebastian Corodi din Satu Mare a murit duminică, 17 aprilie, în jurul
orei 10:00, informează PresaSM.ro.

Sebastian era un tânăr jandarm dedicat profesiei sale. Ducea o
viață echilibrată, făcea sport și avea mereu grijă la alimentația sa.
Cauza decesului este cu atât mai greu de înțeles.

După finalizarea cursurilor Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi
„Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani, județul Vălcea, Sebastian
Corodi a fost detașat temporar la o unitate din țară.

După care, din luna martie a acestui an,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

%d blogeri au apreciat: