VIDEO Urmărire încheiată cu un accident pe bulevardul Ghencea din Capitală. Șoferul era beat și nu avea permis

Urmărire în trafic pe străzile din București. Un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere a fost prins de polițiști, după ce a provocat un accident și s-a oprit într-un stâlp.

Un bărbat de 44 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără permis de conducere, a lovit un autoturism şi un stâlp de iluminat public stradal, în noaptea de luni spre marţi, în Capitală, după ce nu a oprit la semnalul poliţiştilor rutieri.

„În jurul orei 00,05, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere au efectuat semnal de oprire unui conducător auto, iar acesta nu s-a conformat. În cauză, s-a procedat la urmărirea acestuia până pe bulevardul Ghencea, unde a intrat în coliziune cu un auto, apoi cu un stâlp de iluminat public stradal”, a informat Brigada Rutieră a Capitalei.

Potrivit sursei citate, conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 44 de ani, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că persoana în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a ambilor conducători auto, care au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, respectiv pentru recoltarea de mostre biologice a conducătorului auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Editor : A.P.

 » sursa: www.digi24.ro

%d blogeri au apreciat: