Nicușor DAN și Adrian CRIȚ de la PNL se răzbună: lasă fără muncă 200 de șoferi pentru că au cerut să nu se mai fure

Nicușor DAN și Adrian CRIȚ de la PNL se răzbună: lasă fără muncă 200 de șoferi pentru că au cerut să nu se mai fure.

Este România anului 2022 în care un clan mafiot nu conduce doar România ci și marile orașe din țară.

Aici legea nu mai funcționează, sau funcționează o altă lege: cea a junglei.

Peste 200 de șoferi ar urma să fie dați afară de către conducerea PNL a STB. Comanda este una politică și luată de către Adrian Criți și de către Nicușor Dan. Cei doi se răzbună deoarece muncitorii au îndrăznit să ceară locuri mai bună de muncă sau să nu se mai fure.

Adrian Criț este numitorul comun al  afacerii cu scandal “tramvaie de la Astra Vagoane.” Surse politice susțin că directorul STB este “pila” lui Ludovic Orban. El poate fi numit: craiul politic al transportului public.

Adrian Criț, directorul STB, adus în funcție de primarul Nicușor Dan, este un client al numirilor politice. Implicat în afaceri dubioase cu iz penal, a reușit să revină în locul care îi oferă numeroase oportunități de dezvoltare. În folosul cui?

Directorul căruia angajații STB îi cer acum demisia s-a remarcat ca și conducător al RATB, în 2010. Numele său a apărut în spațiul public după ce fusese numit ca director al companiei de transport a Capitalei prin sprijin politic al PD-L. La acea vreme, principalul susținător al lui Criț era chiar Elena Udrea. Tot atunci, presa suspiciona chiar că există o relație de rudenie prin alianță între cei doi.

%d blogeri au apreciat: