Marius Ionescu(sindicat polițiști):românii și-au dat viața la revoluție pentru ca noi să fim liberi

Marius Ionescu a susținut în cadrul unui interviu că polițiștii sunt patrioți și că ei îi vor apăra pe români. Marius Ionescu acuză faptul că există multă dezinformare. Șeful de sindicat spune că se fură mult în România și banii nu se duc la investiții, așa cum ar trebui.

„Fac apel la parlamentarii români să fie patrioți, să nu ia măsuri împotriva celor pe care îi reprezintă. Cheia este la parlamentari să voteze un buget corect. Noi am fost conduși în istorie de Neagoie Basarab, Vlad Țepeș, de Mircea cel Bătrân, Ștefan cel Mare și Mihai Viteazu.

Românii și-au dat viața la revoluție pentru ca noi să fim liberi. Nu trebuie să induceți spaima în români, fiți alături de ei și apărații.

Noi luptăm pentru a da înapoi imaginea polițistului. Lumea ne-a aplaudat, respectăm legea și poporul român, avem demnitate, ne vom da viața pentru țară.

Când nu mergem la vot în ofensăm pe cei care și-au dat viața pentru țară, pentru cei care au ieșit la revoluție pentru libertate.

Românii trebuie să facă parte dintr-un sindicat. Există presiuni mari asupra noastră pentru a opri activitatea sindicală.

Există multă dezinformare, se încearcă discreditarea polițiștilor. Majoritatea polițiștilor sunt buni, sigur că este ușor să etichetezi, să generalizezi și arunci cu noroi.

Se spune că ne pensionăm la 40 de ani iar afirmația nu este una corectă. Polițiștii se pensionează la vârsta de 60 de ani și doar o minoritate iese mai repede, mulți cu legături politice sau care au lucrat în condiții extraordinare de stres ” a declarat Marius Ionescu, unul din liderii sindicali ai polițiștilor din România.

%d blogeri au apreciat: