Liviu Alexandru Albu – candidatul PSD la primăria comunei Lipovu: Voi transforma expresia «primăria mea», folosită de actualul primar, în «PRIMĂRIA OAMENILOR»

Liviu Alexandru Albu – candidatul PSD la primăria comunei Lipovu: Voi transforma expresia  «primăria mea», folosită de actualul primar, în «PRIMĂRIA OAMENILOR»

– Posted on 9 September 2020Posted in: Politică, Pub, TOP

„Voi transforma expresia  «primăria mea», folosită de actualul primar, în «PRIMĂRIA OAMENILOR». Sunt hotărât să redau lipovenilor, din postura de primar, dreptul de a fi ajutați și serviți de instituția primăriei așa cum merită. Nu cum a făcut-o până acum actualul primar, care a fost împotriva oricărui proiect și împotriva oricărui lucru ce ar fi fost bun pentru comună” a spus Liviu Albu, candidatul PSD la primăria Lipovu.

Liviu Alexandru Albu a fost în slujba oamenilor din Lipovu în ultimii patru ani din postura de viceprimar. A avut posibilitatea de a fi direct implicat în munca din administrația locală a comunei și a fost cel care i-a ascultat pe localnici atunci când aceștia au avut nevoie de un reprezentant al primăriei. A fost și cel care a muncit în primărie și singurul care a gândit un plan pentru Lipovu în următorii ani, astfel încât comuna să se dezvolte. În acest sens, Liviu Albu are în plan deblocarea proiectului Apa – Canal,pentru racordarea gospodăriilor din comună, dar și sprijinirea cetățenilor în vederea accesării de fonduri europene, prin înființarea unui birou de consultanță în cadrul primăriei.

“Știucât de importantă este educația. Credcăeducația este cheiaprin care noioltenii, dar șinoitoți, românii,putemsăstămcucapul sus printrețărilelumii. ÎnLipovu, voireabilitatoateșcoliledincomunăcugrupurisanitare moderne, prevăzutecuapăcurentă. Dacăvremrezultate, trebuiesăavemșicondițiipentrucopiiinoștri” a completatLiviuAlbu.

Tot în sprijinul tinerilor și a dezvoltării acestora, Liviu Albu își propune și readucerea la viață a echipei de fotbal a localității. Înființarea unei baze sportive moderne este unul dintre proiectele pe care îl vrea realizat cât mai repede. Căminul cultural și piața comunală vor fi, de asemenea, reabilitate pe mandatul de primar al lui Liviu Albu.

„În toți acești ani, a trebuit să mă lupt cu un sistem învechit de gândire din partea edilului.

 » Aflați mai multe detalii…

%d blogeri au apreciat: