Cele mai bune sloturi online gratuite

  1. Cele Mai Bune Jocuri Spins Gratuite: Nebunia de Weekend vine în curând.
  2. Cazinou Slot Gratuite Fara Depunere 2023 - Imber compară ecrane luminoase colorate de telefon la slot machines în Vegas.
  3. Jocuri Aparate De Cazinou Online Slot Noi Gratis: Bucurați-vă de un joc clasic cu o tentă modernă în jocul slot Crystal Classics.

Jocuri poker texas gratis

Cele Mai Bune Aparate De Cazinou Slot Gratuite Fara Depunere 2023
Funcția are unele dintre cele mai bune recompense și este locul în care jucătorii cazinourilor online câștigă cel mai invidiat premiu – Mega jackpot.
Cazinou Fără Depozit Si Rotiri Gratuite Online 2023
Turneul Fantasy Bingo este garantat a fi plin de distracție și emoție pe măsură ce întâlnim unicorni, dragoni și o lume întreagă plină de personaje fantastice.
Acestea fiind spuse, au existat puține cazuri de persoane arestate pentru jocuri de noroc în stat.

Jocuri noroc aparate

Jocuri Online Cele Mai Bune Rotiri Gratuite
Dacă nu este o afacere-breaker pentru tine, deși, există multe alte alternative mai bune, cu potențial pentru victorii mai mari și bonusuri mai bune.
Blackjack Online Fără Depunere În România Reguli Și Recomandări
Cele mai multe cazinouri oferă, de asemenea, mănâncă fantastic aproape de.
Cazinouri Care Dau Bonus Fara Depunere

Rareș Bogdan, mesaj direct către Ursula von der Leyen: „România cere ceea ce i se cuvine, aderarea la Schengen”

Europarlamentarul liberal susține că România îndeplinește toate condițiile pentru a intra în spaţiul Schengen, iar această decizie nu ar fi un favor din partea UE, ci un statut pe care țara noastră îl merită.

Președintele Comisie Europene, Ursula von der Leyen, a ținut, miercuri, cel de-al treilea discurs al său privind starea Uniunii. Acesta este urmat de o dezbatere, în plen, cu membrii Parlamentului European.

În fiecare an, în luna septembrie, liderul Comisiei Europene rostește în fața Parlamentului European un discurs privind starea Uniunii, în care face un bilanț al realizărilor din ultimul an și prezintă prioritățile pentru anul următor.

Ulterior, în cadrul dezbaterii, a luat cuvântul și eurodeputatul Rareș Bogdan. Iată intervenția pe care a avut-o prim-vicepreședintele PNL:

Vin în fața dumneavoastră ca reprezentant al uneia dintre țările cele mai atașate valorilor și familiei europene. Din solidaritate și spirit european, real, România i-a ajutat pe ucrainenii și sirienii fugiți de război. În numele solidarității, camioanele și trenurile încărcate cu grâne din Ucraina ce urmează să ajungă în țările vestice, traversează România zilnic. Iar, în sens invers traversează camioanele și trenurile cu ajutoare pentru poporul ucrainean. 

În numele solidarității, România înțelege și acceptă că țările care energie mai multă să reducă din consum și să dea și celor care au mai puțină. În numele solidarității, dar și al dreptului său, România cere, însă, ceea ce i se cuvine: aderarea la Schengen. După 11 ani nedrepți de așteptare. Care este starea reală a Uniunii Europene, cu state care stau în lojă și state care stau la ușă?

România îndeplinește toate condițiile, și-a securizat frontierele pe banii ei și nu cu companii românești. Unde este solidaritatea?! Există riscul ca în România să crească numărul populiștilor și extremiștilor exact din acest motiv.

 » Citiți tot articolul pe : www.zcj.ro

Lasă un răspuns