Fără „Cap limpede”. Cristian Tudor Popescu a fost concediat de Digi24

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a anunţat marţi pe Facebook că televiziunea Digi24 a decis să încheie colaborarea cu el şi să renunţe la emisiunea „Cap limpede”. 

Amintim că, în emisiunea menţionată, Cristian Tudor Popescu, întrebat de Claudiu Pândaru, analiza şi comenta subiectele fierbinţi din ţară şi din străinătate, fără a se feri să critice autorităţile şi chiar, punctual, televiziunea Digi24.

Într-un text pe care l-a intitulat „Diagnosticul – mai dăunător decât boala”, CTP arată că hotărârea privind terminarea colaborării a fost luată unilateral de Digi24. 

„Emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima. Nu ne mai vedem la toamnă. Analizând conţinutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis să înceteze colaborarea cu subsemnatul. Este o hotărâre unilaterală, care aparţine Digi 24. Diagnosticele puse în Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala”, a scris gazetarul. 

Cristian Tudor Popescu a continuat spunând că ar fi trebuit el să renunţe la colaborarea cu televiziunea menţionată. „Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24. Am mai rămas din respect faţă de telespectatorii emisiunii Cap Limpede şi de partenerul meu de dialog, domnul Claudiu Pândaru. Acum, sunt dezlegat”, a publicat gazetarul. 

Acesta a mai transmis că nu ia în considerare să se „transfere” la vreo altă televiziune, ba chiar ia o pauză de la apariţiile pe micile ecrane: „Nu există vreo televiziune de ştiri la care să iau în considerare a mă „transfera”. Poate că ne vom revedea pe youtube, mă voi gândi. Deocamdată, iau o pauză video. Dar, ne putem întâlni în continuare în scris, în Republica, pe facebook şi, audio, joia dimineaţa, la Europa FM. Deşi concediat, nu plec în concediu”.

G4Media.ro aminteşte că,

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: