Dumitru Flucuș (AUR): Am început demersurile pentru organizarea referendumurilor pentru familie și pentru includerea în Constituție a plăților în numerar

Alianța pentru Unirea Românilor a început demersurile pentru organizarea referendumurilor care vizează familia dintre un bărbat şi o femeie și includerea în Constituţie a plăţilor cu numerar, a anunțat deputatul AUR Dumitru Flucuș. Ambele referendumuri vor avea loc anul viitor, în aceeași zi.

Parlamentarul a precizat că, cel mai probabil, referendumurile vor avea loc odată cu unul dintre cele patru tururi de alegeri de anul viitor. Deocamdată, AUR a început să strângă semnături pentru organizarea acestor consultări.

„În momentul în care suntem pregătiți cu semnăturile, le vom înainta conducerii țării, cu solicitarea fermă ca odată cu un rând de alegeri de anul viitor să fie și aceste două referendumuri”, a mai spus deputatul.

Potrivit informațiilor, anul viitor românii vor fi chemați să își exprime susținerea pentru obligativitatea întemeierii familiei tradiţionale în România și pentru eradicarea legii care ar urma să fie promulgată, aceea de a limita plata cu bani numerar.