Cum se „rezolvă” un scandal între localnici în Sântandrei: un tânăr a incendiat maşinile unui vecin

Un bărbat din localitatea bihoreană Sântandrei a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în prezent este cercetat în stare de libertate pentru distrugere, după ce, în noaptea de luni spre marţi, a incendiat două maşini deţinute de un consătean cu care era în conflict.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, bărbatul de 30 ani a fost reţinut cu o zi mai devreme la Secția 5 de Poliție Rurală Oradea, pentru o perioadă de 24 de ore.

El este bănuit că, luni seară, cu puţin înainte de miezul nopţii, a umplut un flacon de plastic cu o substanţă inflamabilă cu care, apoi, a distrus două maşini – un Mercedes neînmatriculat şi un Chevrolet Aveo cu numere de înmatriculare provizorii – pe care un localnic de 53 ani le ţinea pe un teren viran din localitatea Sântandrei.

Din fericire, terenul era la o distanţă apreciabilă de imobile şi, ca atare, focul nu a afectat alte bunuri.

Totuși, prejudiciul total cauzat astfel este de 35.000 de lei, se mai precizează în comunicatul poliţiştilor. 

Ce l-a determinat pe tânăr să comită fapta, deocamdată anchetatorii n-au stabilit cu exactitate. „Din verificările de până în prezent, între cei doi exista o stare conflictuală mai veche”, a explicat BIHOREANULUI prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, Valentin Toduţa. 

Cercetările în caz sunt continuate de polițiștii Secției 5 de Poliție Rurală Oradea sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: