Ilinca Vandici prezintă „lămuriri” după declaraţiile ei controversate: „Eu am schimbat scutecele, dar am ales să fac asta…” (VIDEO)

Ilinca Vandici, prezentatoarea TV cu origini în Bihor, care a stârnit reacţii dure în mediul online după ce a declarat că „bărbatul e bărbat”, iar astfel pe al ei nu îl trimite „la Mega la cumpărături” şi nici nu îl pune să schimbe scutecele, în schimb i-ar ierta „o fufă, două, trei”, a publicat, marţi, pe paginile ei de Youtube şi Tik Tok un mesaj cu „lămuriri”, în care vorbeşte şi despre faptul că a fost ţinta bullying-ului online. 

„Cei care mă blamează…”

„Mi-am dat seama că temele abordate în ultimele mele apariţii au fost atât de personale, încât cu siguranţă nu am reuşit să explic, să nuanţez anumite aspecte sau contexte la care făceam referire. Poate şi emoţiile şi-au spus cuvântul, şi poate şi ele, iată, au generat o alegere neinspirată a cuvintelor. Însă toate declaraţiile mele au fost făcute cu bună-credinţă din dorinţa de a împărtăşi cu voi mai multe lucruri din viaţa mea. Nu mi-am propus să generalizez sau să expun reguli şi în niciun caz nu mi-am propus să jignesc pe cineva”, a început vedeta videoul cu explicaţiile.     

Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” de la Kanal D a mai spus că este conştientă că prin afirmaţiile ei făcute în podcasturi şi emisiuni a lăsat loc de interpretări, însă a vorbit şi despre faptul că, drept răspuns, unii internauţi au trecut de la critici la bullying. 

„Îmi dau seama că în ultima perioadă nu am reuşit să comunic şi nu am reuşit să transmit cât mai clar ce simţeam, dar nici nu mi-am imaginat că voi lăsa loc de interpretări duse la extrem. Mă întristează foarte tare că o parte dintre cei care mă blamează şi spun că susţin femeile, egalitatea, pacea şi iubirea sunt cei ajung să facă bullying”,

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: