Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu: Cu Legea divină în minte și modelul Hristic în inimă, fiecare dintre noi este chemat la o revoluție personală. Prin comparație cu această misiune, oricare alta devine irelevantă

Pentru ca Învierea Domnului să fie un fapt real, nu doar o evocare, ea trebuie să se petreacă în inima noastră, și-o dată cu Învierea din noi, va învia lumea toată, a transmis, în Sâmbăta Mare, co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Redăm integral mesajul liderului AUR, Claudiu Târziu:

„Iisus Hristos S-a întrupat pentru a aduce o Lege nouă, adică o nouă ordine a lumii. A vizat, deci, o revoluție, în sens etimologic: să restaureze omul, să-l readucă la condiția lui inițială de fiu al lui Dumnezeu, de care singur s-a îndepărtat.

Degeaba zic unii că Mîntuitorul a fost crucificat pentru că nu a promis revoluție – ceea ce așteptau evreii. Ba tocmai de aceea a fost răstignit, că a adus revoluția! Numai că fariseii și cărturarii au confundat-o cu o erezie, iar poporul – cu o încăierare politică.

Așadar, cu Legea divină în minte și modelul hristic în inimă, fiecare dintre noi este chemat la o revoluție personală. Prin comparație cu această misiune, oricare alta devine irelevantă.

Totuși, omul este o ființă socială și nu poate rămîne indiferent la destinul comunității. Așa încît, cînd societatea nu doar că nu mai respectă Legea și că disprețuiește Modelul,

 » Citește tot articolul pe Rostonline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: