Ce Zelenski? Ce Putin? Ce Biden? DOAR ROMÂNIA! MARE!


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

REMEMBER 27 Martie 1992:

În România, numai un mancurt poate susține „operațiunea” criminală a lui Putin din Ucraina. Urmăresc cu îngrijorare cum oameni aflați sub efectul unei auto-hipnoze ajung să pună în opoziție hidra vaccinistă occidentală cu pân-la-brâu-dezbrăcatu-călare-pe-urs-cu-vaccinul-lui-Sputnik-în-dinți-și-două-Katiușe-la-subsiori-carele-răpune-Occidentul-decadent-marxist-legebetist. Bieți inocenți utili. Să-l întrebe și pe Alexander Leonidovici Gintsburg, omul lui Putin din Frăția Seringilor, despre beneficiile serului „naturist” rusesc, dacă pe doctorul Mircea Pușcașu nu-l cred. Lipsa de informații nu scuză, însă, prostia.

Putin e un criminal notoriu. Ca orice KGB-ist, a fost instaurat în funcție prin crimă. Prin masacrarea propriilor cetățeni. Ruși. Ortodocși, musulmani, mozaici – ce-or fi fost. Blocurile aruncate în aer la Moscova, Buynaksk și Volgodonsk, pretextul pentru războiul din Cecenia când Groznîi a fost literalmente ras de pe fața pământului, i-au asigurat apoi victoria lejeră în alegeri. Cu prețul a sute de mii de victime. Ce se întâmplă acum în Ucraina e o bătaie din curtea grădiniței față de ce a fost în Caucaz. Odată instaurat, dictatorul nu s-a mai lăsat dat jos.

La fel de criminal ca Putin e și Biden. Datele VAERS, pe care – nota bene! – numai ActiveNews le publică din toată presa din România, vorbesc singure.

Spre deosebire de cei doi, Zelenski e abia la început, așa că îl încadrăm la criminali amatori. Dar are toate șansele să devină Noul Putin.

E bine că Jelinski, cum l-a poreclit un cititor ActiveNews, și-l dorește, totuși, pe oligarhul preferat al lui Putin, Abramovici, drept intermediar al „negocierilor” cu Rusia și îl roagă frumos pe Biden să nu-l sancționeze. După care, ce să vezi, Dezbrăcatu și acceptă propunerea Sfârculețului. E, așa mai înțeleg, poate, și comentacii, câte ceva (deși tare mă îndoiesc).

Tartorul lor tot Putin rămâne.

Din toată masa de conspiraționiști care comentează cu vizibilă agitație interioară de partea regizorilor, scenariștilor sau actorilor producției studiourilor înfrățite Mosfilm-Hollywood nici o minte puțintel mai lucidă nu a dat atenție observației făcute de veteranul presei române, Ion Cristoiu: Zelenski face jocul lui Putin.

Da, chiar: cum de nu se gândește nici un conspiraționist care sare la gâtul pudelului de la Kiev că lesa lui e tot la Moscova?

Și că, în aceeași lesă, ca orice dog-sitter cu mușchi care se respectă, îl ține și pe corcitul cu pampers de la Washington? After all, suntem în spațiul vital al fostei URSS.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

%d blogeri au apreciat: