Ce spun liderii PNL Cluj despre instalarea premierului Ciucă în fruntea partidului: „

Premierul Nicolae Ciucă a fost ales, duminică, preşedinte al PNL în cadrul Congresului extraordinar al partidului, care s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului.

Moţiunea cu care a candidat Nicolae Ciucă a obţinut 1.060 de voturi favorabile şi 60 anulate. Prim-ministrul României a fost singurul candidat la funcţia de preşedinte al PNL.

ZIUA de CLUJ i-a contactat pe liderii PNL Cluj pentru afla cum comentează noua numire din fruntea partidului. Liberalii clujeni și-au manifestat încă de acum câteva zile susținerea pentru Nicolae Ciucă.

Daniel Buda: „Este important ca politicienii să vorbească mai puțin și să facă mai mult”

Liderul PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, se declară convins că alegerea liberalilor de astăzi va produce efectele dorite pentru a le oferi românilor o viață mai bună.

„Partidul a apreciat în forurile staturare că este nevoie de o schimbare. Această schimbare s-a întâmplat ca urmare a unor analize interne cu privire la parcursul partidului în viitor. Eu spun că este o alegere foarte bună. Domnul Ciucă a confirmat astăzi, încă o dată, că nu am greșit că l-am ales președinte, prin felul în care a prezentat problemele opiniei publice. De asemenea, prin ce a făcut de-a lungul timpului în funcția de ministru al Apărării și în cea de premier.

M-aș opri să fac declarații foarte multe și aș lăsa să vorbească faptele mai mult. La ceea ce se întâmplă în România și în lume este important ca politicienii să vorbească mai puțin și să facă mai mult. Sunt absolut convins că această decizie se va reflecta în viitorul românilor și într-o viață mai bună pentru aceștia. Asta este menirea oricărui om politic”, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, președintele PNL Cluj.

Alin Tișe: „Trebuie să ne apucăm de treabă”

Președintele Consiliului Județean Cluj,

 » Citiți tot articolul pe : www.zcj.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: