Când apare sufletul. Și când dispare. Învățăturile Bisericii despre embrionul uman vs propaganda vaccinistă de la Trinitas TV


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

PS Varlaam: Pruncul, persoană umană deplină din momentul zămislirii

„Arhanghelul Bunei Vestiri îi spune Fecioarei Maria (…) că în
embrionul zămislit în pântecele Fecioarei Maria de la Duhul Sfânt stă
întreaga Persoană și lucrare mântuitoare a Fiului lui Dumnezeu. Iată
deci că nu se pune problema în ce moment după zămislire apare sufletul
și când apare persoana umană în înțelesul actual.”

„Noi, după învățătura revelată de Dumnezeu prin profeți și, mai târziu
prin Însuși Fiul Lui, Mântuitorul nostru Iisus Hristos, credem că persoana este deplină încă din momentul zămislirii și în el se reflectă
nu doar întreaga persoană umană, ci întregul univers”, a adăugat
Preasfinția Sa Varlaam Ploieșteanul, vineri, ca delegat al Preafericitului Părinte Patriarh Daniel la inaugurarea noului sediu al Centrului „Sf. Alexandra Împărăteasa”, care oferă sprijin pentru femei în criză de sarcină și familii, potrivit Basilica.

Meritoasă acțiunea „Asociației pentru sprijinirea femeii
însărcinate și a familiei” dar, din păcate, predica plină de învățăminte a Preasfințitului Părinte Varlaam Ploieșteanul, episcop-vicar patriarhal, a sosit prea târziu pentru Alexandra Nadane, directoarea executivă a asociației, care, pe parcursul plandemiei, a susținut vaccinarea cu seruri experimentale Covid, produse și dezvoltate din embrioni umani. Procesul de „recoltare” al celulelor lor s-a realizat cât pruncii erau încă în viață, conform procedurilor „tehnice” „medicale”. Au fost tăiați, de vii, și apoi uciși. Asta n-a părut să o deranjeze pe apreciata activistă.

Domnișoara Alexandra Nadane nu s-a mulțumim doar să susțină vaccinarea din vârful buzelor și prin poze heirupiste pe Facebook dar a și făcut o întreagă pledoarie pro-vaccinare minimalizând grava problemă etică a uciderii pruncilor pentru vaccinurile create și dezvoltate din fetuși umani, folosind ca argument comparația deplasată că și pentru alte produse – „inclusiv cele cosmetice” – s-a efectuat o astfel de cercetare și dezvoltare. Adică dacă asta a făcut industria cosmeticelor nu mai e nimic greșit? Putem să băgăm direct în abatoare copii avortați, pentru că, nu-i așa?, este pentru o cauză nobilă: lupta cu covidu’.

Mai mult, aceeași „militantă pentru viață” a (re)afirmat la recenta campanie de propagandă pentru așa-zisul „Marș pentru viață”, că „O componentă importantă a mesajului” dat este că marșul „NU militează pentru interzicerea avortului”. O asemenea aberație a unui „marș pentru viață” care „nu militează” contra morții/uciderii fătului nevinovat nu cred că s-a mai auzit în întreaga lume, la mișcările pro-viață care au inspirat și epigonismul de la București.

Despre ipocrizia domnișoarei Nadane a scris mai multe președintele Asociației Pro Vita – București, aici și aici.

Nu ne-am fi aplecat asupra ei dacă n-ar fi fost de față la momentul inaugurării.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

%d blogeri au apreciat: