Campioana Elisabeta Lipa donează pentru românii din Cernăuți

Steagul României însoțit de autograful multiplei campioane olimpice Elisabeta Lipa va fi scos la licitație în scop caritabil. Fondurile colectate vor fi direcționate către construirea unui centru umanitar pentru românii din regiune Cernăuți. Piesa de colecție semnată de marea sportivă are prețul de pornire de doar 1.000 de lei și poate fi ofertat aici, până pe 20 aprilie, atunci când se va încheia licitația caritabilă.

Un gând bun către copiii din Cernăuți!” – este dedicația Elisabetei Lipa pentru proiectul caritabil care vizează românii din regiunea Cernăuți. Au pus umărul la edificarea proiectului și alți mari sportivi români, precum Gheorghe Hagi, Ana Maria Brânză, Cătălin Moroșanu, Daniel Pancu sau Titi Aur, dar și celebre personalități culturale. Artiştii care participă la acest demers caritabil pot fi vizualizaţi AICI, iar operele sau piesele care sunt scoase la licitaţie sunt disponibile pentru vizualizare şi oferte până pe 20 aprilie. Intră pe https://unitisubtricolor.ro/licitatii/ și licitează pentru unul din obiectele unicat.

Pe 27 martie, în cadrul concertului „Uniți sub tricolor” organizat de către Asociația „Sfinții Români”, a început colectarea fondurilor pentru proiectul caritabil. Inițiativei s-au alăturat numeroși interpreți și artiști de pe ambele maluri ale Prutului: Nicolae Voiculeț, Ștefan și Andrei Petreuș, Maria Iliuț, Ion Paladi, Nicolae Furdui Iancu, Dan Puric, „Școala de dans românesc Larisa și Marin Barbu” și multe alte nume sonore.

Licitația se desfășură în perioda 27 martie – 20 aprilie. Banii adunați din licitație vor merge în întregime către centrul umanitar din Cernăuți. Donațiile se pot face în contul Asociația „Sfinții Români”: RO02BRDE445SV75692124450, cu mențiunea pentru centrul umanitar, Cernăuți.

%d blogeri au apreciat: