Ovidiu Lipan Țăndărică susține românii din Cernăuți și donează pentru construirea unui centru umanitar

Celebrul Ovidiu Lipan Țăndărică, alături de alți zeci de artiști, mari sportivi sau personalități marcante ale societății românești, face pare din cadrul celui mai mare proiect caritabil dedicat românilor din Cernăuți – construirea unui centru umanitar. Toboșarul trupei Phoenix Ovidiu Lipan Țăndărică a donat bețele de tobe, fiind însoțite de semnătura olografă a artistului, pentru a fi scoase la licitație în vederea colectării fondurilor necesare proiectului caritabil. Bețele de tobe au prețul de pornire de doar 500 de lei.

Piesele de colecție, donate de Ovidiu Lipan Țăndărică, au înoțit artistul la cele mai importante evenimente pe cele mai mari scene din România. Pentru artist, tobele reprezintă instrumentul care l-a propulsat, iar acum poate deveni insturmentul care salvează viețile românilor din regiunea Cernăuți, grav afectați de contextul actual.

Mari personalități din România: actori, artiști, sportivi, pictori sau oameni de televiziune și-au unit forţele pentru a-i ajuta pe frații noștri greu puși la încercare în această perioadă. Artiştii care participă la acest demers caritabil pot fi vizualizaţi AICI, iar operele sau piesele care sunt scoase la licitaţie sunt disponibile pentru vizualizare şi oferte până pe 20 aprilie. Intră pe https://unitisubtricolor.ro/licitatii/ și licitează pentru unul din obiectele unicat.

Pe 27 martie, în cadrul concertului „Uniți sub tricolor” organizat de către Asociația „Sfinții Români”, a început colectarea fondurilor pentru proiectul caritabil. Inițiativei s-au alăturat numeroși interpreți și artiști de pe ambele maluri ale Prutului: Nicolae Voiculeț, Ștefan și Andrei Petreuș, Maria Iliuț, Ion Paladi, Nicolae Furdui Iancu, Dan Puric, „Școala de dans românesc Larisa și Marin Barbu” și multe alte nume sonore.

%d blogeri au apreciat: