Combinezonul campionului Titi Aur, scos la licitație în scop caritabil pentru românii din Cernăuți

Combinezonul campionului de raliu Titi Aur este scos la licitație în scop caritabil. Fondurile colectate în urma licitației piesei de colecție vor fi direcționate către înființarea și construirea singurului centru pentru românii din regiunea Cernăuți. Licitația caritabilă a început pe 27 martie și se va încheia pe 20 aprilie. Ofertarea și licitarea combinezonului donat de campionul de raliu Titi Aur, care are un preț de pornire de 1.000 de lei, se poate realiza aici.

Demersului caritabil s-au alăturat actori, artiști, mari sportici sau celebre personalități ale societății românești, care și-au donat lucruri sau obiecte-simbol pentru a pune umărul la construirea centrului dedicat românilor din regiune Cernăuți. Artiştii care participă la acest demers caritabil pot fi vizualizaţi AICI, iar operele sau piesele care sunt scoase la licitaţie sunt disponibile pentru vizualizare şi oferte până pe 9 aprilie. Intră pe https://unitisubtricolor.ro/licitatii/ și licitează pentru unul din obiectele unicat.

Pe 27 martie, în cadrul concertului ”Uniți sub tricolor” organizat de către Asociația „Sfinții Români”, a început colectarea fondurilor pentru proiectul caritabil. Inițiativei s-au alăturat numeroși interpreți și artiști de pe ambele maluri ale Prutului: Nicolae Voiculeț, Ștefan și Andrei Petreuș, Maria Iliuț, Ion Paladi, Nicolae Furdui Iancu, Dan Puric, „Școala de dans românesc Larisa și Marin Barbu” și multe alte nume sonore.

Licitația se desfășură în perioda 27 martie – 20 aprilie. Banii adunați din licitație vor merge în întregime către centrul umanitar din Cernăuți. Donațiile se pot face în contul Asociația „Sfinții Români”: RO02BRDE445SV75692124450, cu mențiunea pentru centrul umanitar, Cernăuți.

%d blogeri au apreciat: