Aplicația Profi, oficial în funcțiune

Deși este lansată, pe 1 aprilie, aceasta NU este o glumă – începând de astăzi, consumatorii beneficiază de Aplicația Profi, cea mai recentă facilitate oferită de rețeaua de retail cu cea mai mare acoperire geografică din România.

“Ne bucurăm să facem încă și mai prietenoasă experiența de cumpărare din magazinele noastre, oferindu-le consumatorilor un plus de beneficii aliniate la cele mai recente tendințe din retailul alimentar modern si digitalizare,” a declarat Pawel Musial, Directorul general al Profi Rom Food. “

Disponibilă deja de câteva luni pentru testări în versiunea beta, aplicația este apreciată de public: aproape 200.000 de oameni apelează la ea pentru cumpărăturile lor de fiecare zi. Dar ce o face să fie atât de populară?

Să fie oare jocurile care îți permit să câștigi produse dacă pur și simplu apeși butonul de start și… ai noroc?  Foarte posibil, de vreme ce aceasta pare sa fie prima aplicație din retailul alimentar care oferă astfel de satisfacții în zona instant gratification din România. 

Ceea ce evident îi atrage pe mulți sunt ofertele prezentate clar, pe care fiecare le găsește în magazinul pe care, în aplicație, l-a desemnat ca preferat. Stând comod acasă cu telefonul în mână sau în timp ce-ți faci efectiv cumpărăturile la magazin, te uiți repede la aceste oferte și selectezi produsele pe care le dorești. Când ajungi la casă, te bucuri plătindu-le cu mai puțin decât prețul lor la raft.

Este posibil ca atracția să vină și de la bonusurile pe care, ca toată lumea, le primește prin simpla utilizare a aplicației, sub formă de sume care, în anumite condiții, cresc pe măsură ce îți faci cumpărăturile.

Ca să te bucuri de aceste beneficii nu trebuie decât să-ți creezi un cont în aplicație și apoi,

 » sursa: ziuadevest.ro

%d blogeri au apreciat: