Un cuplu de lesbiene dă în judecată clinica de fertilizare pentru că au primit un embrion băiat

Ce s-a întâmplat?

Heather Wilhelm-Routenberg și soția ei, Robin Routenberg-Wilhelm, ar fi fost asigurate de o clinică de fertilitate din nordul statului New York că specialiștii de laborator pot garanta că copilul lor va fi o fetiță, potrivit New York Post. Dar când au mers la medic pentru ecografia de 15 săptămâni, femeile au rămaș șocate: Heather era însărcinată cu un băiat.

Foto: nypost.com

Fiul lor s-a născut în decembrie 2020, iar acum, aproape un an și jumătate mai târziu, cuplul a dat în judecată clinică de fertilitate pentru malpraxis medical, încălcare a contractului și chiar agresiune.

Heather a povestit, pentru New York Post, că a „luat-o razna” când a aflat că este însărcinată cu un băiat, pentru că a simțit că trupul ei „a fost luat ostatic”. Heather a susținut că bebelușul „a fost pus acolo împotriva voinței mele, la fel ca în cazul unui viol”.

După ce au aflat că al lor copil era băiat, clinică de fertilitate s-a angajat într-o investigație de 7 săptămâni pentru a determina cum a ajuns cuplul să aibă un băiat. Femeile au fost convinse că medicii au implantat embrionul altcuiva. Heather a recunoscut că, pe parcursul sarcinii, nu a simțit „nicio legătură cu copilul dinăuntru” și că „a încercat să nu se gândească la faptul că era însărcinată”.

După ce s-a născut băiețelul, Heather a spus că nu a putut suportă să-l atingă, pentru că i se făcea pielea de găină. De asemenea, ea a spus că a experimentat „anxietate extremă” pentru că, atunci când se uită la fiul ei, îi vedea parcă pe toți bărbații din viața ei.

 » sursa: qbebe.ro

%d blogeri au apreciat: