Vaccinurile COVID sunt un Război împotriva Copiilor


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

În ciuda lipsei studiilor științifice, a riscului practic inexistent al bolii și al numeroaselor efecte adverse și decese provocate de vaccinuri, ofensiva pentru înțeparea obligatorie a copiilor încă din fașă continuă implacabil.

O analiză excepțională publicată de Stella Paul în AmericanThinker și pe care am tradus-o integral pentru cititorii ActiveNews.

Primele bătălii din Războiul COVID împotriva copiilor au început cu lockdown-ul, condamnând copiii la izolare, lipsindu-i de educație, sufocându-i cu măști, ucigându-le veselia și cheful firesc de joacă și interzicându-le contactul cu fețe umane create după chipul lui Dumnezeu.

Tiranii au câștigat aceste prime bătălii, învingându-ne micuții. Sinuciderile copiilor au atins cifre nemaiîntâlnite; starea lor de sănătate s-a degradat grav, cu niveluri îngrozitoare de obezitate și diabet, dezvoltarea lor intelectuală și socială lâncezește și, în general, copiii noștri suferă enorm.

Acum, odată ce copiii noștri sunt mai bolnavi și mai slăbiți decât niciodată, iar părinții mai disperați ca niciodată după o revenire la „normalitate”, tiranii se pregătesc să ucidă cu vaccinurile.

Brigada de cultură pop a descătușat-o pe Big Bird Twitter să „ciripească” despre bucuria vaccinării, a promis copiilor că prin vaccinare vor dobândi Super-Puteri într-o reclamă grotescă a Pfizer și a invitat un Pop Star la Casa Albă pentru a promova campania „Să punem capăt pandemiei împreună” la copii.

Sistemul medical s-a alăturat cu entuziasm asaltului. The American Medical Association i-a îndemnat pe părinți „să nu rateze oportunitatea de a-i vaccina pe copiii mici împotriva COVID-19”, somându-i: „A venit vremea pentru părinți să treacă la acțiune”.

American Academy of Pediatrics a pledat cu tărie pentru necesitatea aprobării imediate de către FDA a vaccinării copiilor, în timp ce filiala sa din New York a cerut condiționarea mersului șa școală al copiilor de obligativitatea vaccinării, neuitând să precizeze că „excepțiile religioase sau de conștiință nu trebuie acceptate”.

Și, bineînțeles, guvernul a dat lovitura de grație cu puterea supremă a coerciției. California a devenit primul stat în care vaccinarea copiilor a devenit obligatorie începând cu vârsta de 5 ani, interzicând frecventarea grădinițelor și școlilor pentru micuții neinjectați.

New York-ul, după ce abia a ucis 15.000 de pacienți din aziluri și case de bătrâni, i-a luat în colimator pe copii, cu o campanie de ademenire ce pare plămădită în hăurile iadului.

Primarul de Blasio a anunțat că micuții vaccinați au șansa să primească un cadou de 100 de dolari, cu care, a explicat el entuziasmat, „se pot cumpăra o mulțime de bomboane”.

Zahărul distruge sistemul imunitar și provoacă disfuncții metabolice,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

%d blogeri au apreciat: