-Doriți să vă vaccinați? -Nu, mulțumesc. Țin post. N-am voie carne de copil. Sau Domnul Vaxnescu față cu reacțiunea


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Vor fi înșelați și dintre cei aleși… prin minciună, frică, amăgire…

Astfel, cei ce se vaccipează acum primesc nu numai conținutul din lichid (ținut la secret 55 de ani – de ce oare nu avem dreptul să știm ce băgăm în noi?; orice om inteligent trebuie să fie interesat ce își introduce în organism!), ci și minciunile propagandei – marea minciună din spatele vaccinului. Intră astfel în comuniunea celor care s-au „împărtășit” cu serul experimental și devin parte intrinsecă a produsului minciunii. Adică prin manipulare, frică, amenințări și constrângeri, oamenii renunță la libertatea și demnitatea chipului nemuritor al lui Dumnezeu, alterându-și iremediabil și structura genetică, nu doar viziunea antropologică.

Întrebare: când trăiești în minciună (refuzând să vezi statisticile sinistre ale afectelor adverse și mărturiile/avertizările unor eminenți oameni de știință sceptici față de aceste „vaccinuri” experimentale) și o mai și propovăduiești (cu forța coerciției chiar), mai poți zice că ești cu Hristos – Adevărul și că Îl slujești? Nu e chiar o trădare a Lui, mai ales dacă te și împărtășești cu Sfintele Taine, având impresia (injectată de propagandă) că faci bine? 

Un oarecare domn Vaxnescu, deși se definește drept „nespecialist” dar recomandă obsesiv o procedură medicală cu seruri experimentale, insistă în a dezavua superior orice informație despre faptul că așa-zisul vaccin Covid are legătură cu practici anti-creștine și anti-umane, ca uciderea pruncilor prin masacrarea lor. Da, masacrați de vii. Pentru că celulele necesare experimentelor medicale sunt extrase din pruncii avortați vii.

Același nespecialist insistă prin repetiție spiralată în a îndemna orwellian boborul needucat, precar și „analfabet religios”, să asculte de medici. „Sunt nespecialist, vaccinați-vă, lăsați erorile celor două exemple celebre din Biserică care nu sunt
mlădițe vii ale lui Hristos ci uscături inevitabile (!); ascultați de medici!”, ne zice domnul Vaxnescu. Uitați de libertatea de alegere!

I-am urmat sfatul.

N-am mai ascultat de mari duhovnici ai Ortodoxiei române, în mod sigur niște „analfabeți religioși”, care spun că „o substanță creată prin crimă, prin omorârea
unor suflete care nu se pot apăra, nu poate avea efect benefic asupra
organismului uman, ci unul dăunător.” Nu mai contează că „orice substanță sau soluție introdusă în trupul uman, care este
nocivă pentru acesta, este păcat, pentru că trupul creat de
Dumnezeu este templu al Duhului Sfânt, fiindcă „a suflat în el
suflare de viață, prin care este prezentă în el lumea
duhovnicească” (Sf. Iustin Popovici)
;
cu atât mai gravă este situația în cazul în care „Toate
vaccinurile pentru virusul COVID-19 sunt produse și/sau testate cu linii
celulare
 care
au provenit de la un copil avortat.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

%d blogeri au apreciat: