Un orădean, pe cel mai nou album al rapperului Kendrick Lamar! „Beau în cinstea oraşului meu, Oradea”

Orădeanul Sergiu „Rappy” Gherman a contribuit la cel mai recent album al lui Kendrick Lamar, probabil cel mai apreciat rapper american al acestei generații. „Rappy” și-a adus aportul la compunerea a două piese de pe albumul „Mr. Morale & The Big Steppers”, mai precis: „Auntie diaries” şi „Mirror”. 

„Bucuria pe care o simt acum e de nedescris. Sunt un puşti din Oradea, care acum 10 ani l-a văzut pe Kendrick în Chicago şi eram doar 100 de oameni în public. Azi îmi văd numele la production credits pe două dintre piesele lui Kendrick pentru albumul nou”, a scris Rappy zilele trecute pe Facebook. 

Imaginea care însoțește albumul nou lansat al lui Kendrick Lamar, sursa: Facebook

„Treaba asta nu a venit peste noapte. Am dormit în studiouri, am făcut şi foame, m-am împrumutat de unde am putut, am avut legende din Româânia care m-au susţinut financiar etc. Drumul nu a fost uşor, dar sunt norocos pentru că am crescut cu oameni care au crezut în visul meu de mic, începând de la părinţii mei. Tata mi-a arătat muzica de calitate, iar mama a fost puternică atunci când m-am mutat în State acum 14 ani. Orice e posibil… practic am lucrat cu artistul meu preferat. Azi, beau în cinstea oraşului meu, Oradea, şi în cinstea oamenilor care mi-au fost alături. Vă iubesc!”, a mai transmis producătorul.

Rappy s-a stabilit în urmă cu mulți ani în Statele Unite ale Americii, încercând să dea lovitura în industria muzicală. De-a lungul carierei, el a colaborat cu o mulțime de cântăreți și rapperi, iar melodiile la care a contribuit și el au fost nominalizate la Grammy și au primit discuri de platină. În 2019, Sergiu „Rappy” Gherman a lansat un single propriu intitulat „Nimic greşit”,

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: