Un muncitor și-a prins mâna între benzile transportoare de la fabrica de ulei Argus

Un bărbat a fost aproape de o tragedie, joi, 21 aprilie 2022. Angajat la fabrica de ulei Argus, acesta a vrut să regleze banda transportoare a mașinii de baxat, moment în care și-a prins mâna stângă între cele două benzi. Incidentul s-a produs în jurul orei 11:30, iar bărbatul a fost transportat la spital.

M.C., angajat ca lăcătuș mecanic la fabrica de ulei Argus, a suferit un accident muncă. Astfel, acesta a vrut să regleze banda transportoare a mașinii de baxat moment în care și-a prins mâna stângă între cele două benzi. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

ITM a intrat pe fir

Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către Sc Argus în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare. După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța.

ITM Constanța

Argus SA este deținut în proporție de 86,4% de SIF Oltenia și a înregistrat în 2021 un profit net de 2.465.257 lei, pe care îl va folosi pentru acoperirea pierderilor din anii trecuți. Este o ușoară creștere față de 2020, când compania constănțeană a raportat un profit net de 1,97 milioane lei, la afaceri de 168 milioane lei. Argus SA Constanța are un nou Consiliu de Administrație (CA), din care fac parte George Gabriel Vișan, Bogdan Stan și Carmen Iulia Vasile, iar în ședința de pe 20 aprilie 2022 președinte al CA a fost numit chiar noul venit George Vișan.

Virgil STOIAN

 » sursa: www.replicaonline.ro

%d blogeri au apreciat: