Un învățător din Iași este înregistrat în timp ce înjură și amenință elevii

Învățător înregistrat în timp ce înjură și amenință elevii

Constantin Șerban, consilier județean al PNL Iași și învățător, a fost înregistrat în timp ce își înjura elevii și îi amenința cu bătaia, în timpul orelor de curs. Acesta se adresează celor mici pe un ton care ar intimida chiar și un adult:

  • „Te ia mama dracului! Tu uită-te pe carte, nu te uită pe dealuri”
  • ”Îți spun să te tunzi! Decât papuci cu role, mai bine tunde-te, bă. Tunde-te! Tu auzi să te tunzi? (…) Măi taci măi din gură, te-ai învățat că o țață. Bărbațîi vorbesc mai puțîn. Și nevastă-mea când vine acasă tocă tocă!”
  • „Altă leneșă! Las-o, mă! Citește lecția de la început, bă, fato! De la început!”
  • „Mă, tu nu auzi?! Tre’ să-ți zic special, fir-ar a dracului! Uite aici! Uite aici! Ce caiet e ăsta, mă?”
  • „Mă, tu ce ai în cap, mă?! Ce ai în cap, mă?! Ce ai în cap? Cum să scrii așa? Spune-mi ce ai în cap, că nu înțeleg!”

Potrivit Digi24, comportamentul dascălului a ieșit la iveală după ce un părinte a pus, în ghiozdanul copilului, un aparat de înregistrat. Femeia avea bănuieli în privința dascălului, după ce copilul ei a plâns zile în șir, acasă.

Antonina Bliorț, purtătoare de cuvânt a Inspectoratului Școlar Județean Iași, spune că ISJ Iași a declarat că a solicitat conducerii unitățîi de învățământ să demareze de urgență verificări privitor la aspectele semnalate. De asemenea, această a solicitați unității de învățământ să analizeze și să ia toate măsurile care se impun chiar până la încetarea contractului individual de muncă.

Citește și: O profesoară din Borșa este filmată cum își pălmuiește elevii.

 » sursa: qbebe.ro

%d blogeri au apreciat: