Turcan, „mândră de Guvernul meu”: Suntem singura ţară care are la dispoziție vaccinuri la liber

Distribuie acest articol!


  Raluca Turcan, ministrul Muncii, se mândrește cu Guvernul Cîțu, din care face parte. „România este singura țară care a pus la dispoziție vaccinuri la liber”, a declarat Turcan, prezentă la inaugurarea unui centru mobil de vaccinare din Constanţa.

  Totodată, ea a subliniat că singura soluție pentru revenirea la normalitatea este vaccinarea și tocmai de aceea autoritățile trebuie să pună să la dispoziție cât mai multe centre mobile.

  Dacă vrem ca lucrurile să se schimbe în materie de vaccinare trebuie să existe cât mai multe astfel de centre mobile, instituţiile să colaboreze între ele, e important să meargă procesul vaccinării în mediul rural, să ne apropiem de persoanele vârstnice, care nu au posibilitatea, întotdeauna, să se deplaseze pentru vaccinare, şi în felul acesta să putem, ca ţară, undeva în luna august să ne apropiem de un procent de 50% populaţie imunizată. Suntem singura ţară care are la dispoziţie vaccinuri la liber iar lucrul acesta se desfăşoară fără niciun fel de problemă. De asemenea, suntem, ca ţară, în top european în privinţa posibilităţilor de vaccinare în funcţie de cei care aleg să se vaccineze. În mai puţin de 5 luni de la apariţia vaccinului România a avut o rată a vaccinării bună şi exemplară la nivelul Uniunii Europene”, a afirmat ministrul Raluca Turcan.


  Distribuie acest articol!

   %d blogeri au apreciat: