Simona Halep și Toni Iuruc divorțează. Afaceristul a confirmat despărţirea

`

Părerea noastră

Folclor de Bihor

Mircea Chirila

De la Revoluție încoace, mulți primari izbiți de evlavie (chestie care nu i-a împiedicat să fure cu nerușinare din banul public) s-au apucat să cumpere indulgențe oferind terenuri bisericilor apărute ca ciupercile după ploaie.

Cu tupeu

Florin Ciucaş

E sufocarea pe care o simţi în lipsa libertăţii, obrazul ce-ţi arde încă sub palma securistului care ţi-a curmat cuvântul, ruşinea că te-ai născut într-un loc atât de cenuşiu. E despre „vom muri şi vom fi liberi”, „dreptate, ochii plânşi cer să te vadă” sau „mai bine golan…”. E despre mulţumirile primite de la omul simplu, care a găsit în tine singurul ascultător şi reazem, înfruntând „sistemul”. Despre orele de nesomn…

Zic şi eu

Adrian Cris

Indiferent ce politician a condus Prefectura Bihor, juriștii instituției constată că trei dintre cele 101 administrații locale din județ se remarcă de câțiva ani prin frecvența actelor discreționare și ilegale, tustrele fiind conduse de edili cu mai multe mandate în spate. 

Newsletter

Vreau să primesc periodic newsletter de la eBihoreanul.ro pe adresa de email:

Spune ce crezi

Primăria va construi 10 pasaje subterane în Oradea, dintre care 5 în Piața Gojdu, lucrările urmând să închidă doi ani circulația în zonă. Ce părere aveți despre aceste soluții de trafic?

De stiut

Colțul juridic

Mircea Ursuta

În data de 27 iulie 2022 a fost publicată în Monitorul Oficial Legea nr. 257/2022, intitulată oficial lege privind stabilirea unor măsuri referitoare la executarea sancţiunilor contravenţionale aplicate în temeiul art. 4 alin.

 » sursa: ebihoreanul.ro