Sediul partidului Vioricăi Dăncilă se află la Cluj! / Fostul premier: „Îmi iubesc țara și n-am putut sta deoparte când am văzut că nu mergem în direcția bună”

Viorica Dăncilă, fostul premier şi lider al PSD, a fost aleasă, în luna aprilie a acestui an, în funcţia de preşedinte al formaţiunii Naţiune Oameni Împreună (NOI).

Noul lider al partidului Naţiune Oameni Împreună a vorbit, marți, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului), despre organizarea formațiunii politice la nivelul Clujului.

„Partidul NOI a fost înființat la Cluj. De asemenea, sediul principal al partidului este și acum tot la Cluj. Probabil îl vom muta la București pe viitor. Formațiunea politică a fost înființată de o echipă de tineri foarte bine pregătiți în domeniile lor de activitate. Bogdan Petrescu a fost cel care a deținut președinția partidului la început, iar acum este lider al organizației clujene.

Vreau să precizez că în conducerea partidului nostru sunt cinci femei și trei bărbați, nu așa cum se întâmplă în majoritatea partidelor unde doar bărbați sunt în conducere. Vom înființa organizații în toate județele din țară. Sperăm să ni se alăture și alte persoane. Congresul partidului a avut loc în urmă cu două luni, deci încă suntem la început”, a declarat, la ZIUA LIVE, Viorica Dăncilă.

Fostul premier a mai spus că a fost contactată de liderii partidului pentru a li se alătura.

„Am discutat de câteva ori și mi-a plăcut foarte mult modul în care ei doreau să facă politică. Am venit în interiorul partidului, am candidat la congres, iar acum sunt președintele partidului. Am fost premierul României și sunt un om care își iubește țara și care iubește oamenii. Nu am putut să stau deoparte când am văzut că nu mergem în direcția bună”, a adăugat Dăncilă.

 » Citiți tot articolul pe : www.zcj.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: