Ritm alert al lucărilor la noul magazin IKEA Timișoara – video

Lucrările de construcţie a noului său magazin IKEA Timişoara, situat în Dumbrăviţa, au început în 25 noiembrie 2021. De atunci, se lucrează însă într-un ritm alert, astfel că acum structura cutiei albastre este ridicată deja, iar acum se montează pereţii laterali.

Conform proiectului, termenul de execuţie este 12 luni, dar este de aşteptat ca totul să fie gata până în această vară.  Retailerul suedez investeşte în noul magazin aproximativ 60 de milioane de euro, aceasta fiind a treia investiţie semnificativă a IKEA în România.

Pe lângă locurile de muncă prevăzute pentru faza de construcţie, la deschiderea noului magazin se vor alătura familiei IKEA aproximativ 250 de angajaţi.  

Viitorul magazin de aproximativ 26.000 metri pătraţi, cu 780 de locuri de parcare, va fi amplasat la intersecţia dintre Drumul Naţional şi Calea Aradului, şi va oferi o gamă variată de produse de mobilier pentru casă, numeroase spaţii inspiraţionale pentru amenajări interioare, un restaurant cu specialităţi suedeze, o zonă de cafenea şi un loc de joacă pentru copii.

Comentarii

comentarii

 » sursa: ziuadevest.ro

%d blogeri au apreciat: