Rezervările de Paște pentru Litoral şi Delta Dunării, în creştere odată cu ridicarea restricţiilor

Rezervările pentru vacanţa de Paşte, dar şi pentru minivacanţa de 1 Mai, sunt în creştere în această perioadă, trendul fiind susţinut de ridicarea restricţiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

„Interesul pentru pachetele turistice specifice Sărbătorilor Pascale este tot mai ridicat. În general, rezervările pentru hotelurile şi pensiunile din ţară au început să fie mai consistente după data de 1 aprilie, deci pe măsură ce ne apropiem de sărbători. Se remarcă, pe fondul ridicării restricţiilor şi a faptului că pandemia pare că s-a sfârşit, o creştere a numărului românilor care vor să meargă undeva de Paşte”, susţin operatorii din turism.

De exemplu, Delta Dunării pare a deveni una dintre destinaţiile alese de turişti pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale. La un resort de 4 stele din Sfântu Gheorghe, gradul de ocupare este în acest moment de 96%, cu 26% creştere faţă de anul trecut, iar reprezentanţii complexului estimează că vor avea un grad de ocupare de 100%, deci un avans cu 32% faţă de anul trecut.

Pachetul de Paşte costă 259 euro/persoană şi include cazare 3 nopţi cu toate mesele (mic dejun zilnic, cină pescărească, prânz tradiţional românesc, cină cu bufet internaţional, primire specială cu gustare tradiţională, tradiţie cu cozonac, vin şi ouă roşii în noaptea de Înviere), petrecere cu DJ, transfer cu barca rapidă de la Murighiol către Sfântu Gheorghe şi retur. Se oferă acces opţional şi gratuit la facilităţile resortului: Entertainment Center (proiecţii de filme în cinematograf, cărţi de joc, table, darts); Kids Club (loc de joacă pentru copii); Lotus Spa (saună uscată; sala fitness si Jacuzzi, doar pentru adulţi.

De asemenea, Litoralul românesc este solicitat atât pentru Paşte, cât şi pentru 1 Mai, iar tarifele pornesc de la 200 lei/noapte/persoană

„În mod tradiţional, litoralul nu este neapărat o destinaţie pentru vacanţa de Paşte,

 » sursa: www.replicaonline.ro

%d blogeri au apreciat: