NOI DEZVĂLUIRI din DOCUMENTELE pe care Pfizer le voia secretizate 75 de ani: Conflicte de interese crase în studiile clinice derulate pentru vaccinul COVID. Specialiștii „independenți” au primit bani-grămadă, asemenea lui Rafila, Cercel și Gheorghiță


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

„Ce pânză încâlcită țese industria farmaceutică cu arbitrii săi responsabili de siguranța vaccinurilor! Numiți în secret, se întâlnesc în secret, identitățile le sunt ascunse și toți sunt plătiți de companiile pe care ar trebui să le supravegheze. Ce ar putea merge prost?!”, scriu avocații ICAN (Informed Consent Action Network – „Rețeaua de acțiune pentru consimțământ informat”) pe site-ul organizației care a militat alături de Public Health and Medical Professionals for Transparency pentru scoaterea la lumină a mii de documente Pfizer despre „vaccinul” „anti-Covid” pe care compania și FDA le doreau ținute la secret 75 de ani. Dar instanța nu le-a permis.

Acum ICAN a descoperit conflicte de interese crase ale unora dintre cei care au realizat studiile clinice pentru Pfizer și care, asemenea lui Alexandru Rafila, Streinu-Cercel și Valeriu Gheorghiță, au primit anterior bani grămadă de la compania vaccinistă. Acum se pune problema tragerii lor la răspundere, așa cum ar trebui să se întâmple și la noi.

Grupul de avocați a mai avertizat, în 2020, despre legăturile financiare cu Big Pharma care compromit Comitetele pentru Monitorizarea Datelor și Siguranței (Data and Safety Monitoring Boards – DSMB), însărcinate cu supravegherea studiilor clinice pentru vaccinuri. Acum, datorită eforturilor neobosite ale ICAN de a studia documentele făcute publice de FDA – ca răspuns la cererea formulată de organizația Public Health and Medical Professionals for Transparency (PHMPT) în baza legii privind libertatea de informare – din dosarul produsului biologic dezvoltat de Pfizer, putem vedea cât de departe merge corupția.

În ultimul calup de documente obținute de la FDA se găsește și un document de 61 de pagini, intitulat Investigational BNT162 Vaccine Program, care descrie mecanismul Pfizer de verificare internă pentru studiile privind vaccinul Covid-19 pe care le-a derulat în 2020 și 2021. Paginile 51 și 52 enumeră cinci membri inițiali ai „Comitetului extern de monitorizare a datelor” al Pfizer, propriul său DSMB, la care s-au adăugat încă doi membri în februarie 2021. (Este interesant faptul că acești doi membri sunt amândoi doctori specializați în medicină materno-fetală).

Identitatea unuia dintre cei cinci membri inițiali a fost dezvăluită, aparent din greșeală, încă din septembrie 2020, într-un articol publicat de CBS care anunța includerea medicului Kathryn Edwards, profesor la Universitatea Vanderbilt. ICAN arată cum, chiar înainte de se alătura DSMB, aceasta a fost consilier plătit al Pfizer. În plus, Edwards a primit plăți, onorarii pentru discursuri sau finanțare de la numeroase companii farmaceutice, inclusiv Moderna, Merck și SmithKline Beecham, în timp ce Sanofi i-a oferit călătorii la Paris,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

%d blogeri au apreciat: