Relațiile speciale între liberalii de la interne și clanul Duduienilor. Demisia lui Vela pe masa președintelui

În interiorul structurilor de forță ar trebui să domine legea și ordinea. Același lucru trebuie să se întâmple și la nivel central.

Dar ce vedem noi în schim: adevarul.ro a prezentat imagini cu angajați ai ministerului de interne care au solicitat audiență și au primit dreptul de a se întâlni cu membri ai clanului Duduienilor.

Președintele României pare că nu a fost informat de serviciile de securitate despre această situația și, aflând din presă, a cerut explicații. Că serviciile nu și-au făcut treaba este o altă poveste.

Nici ministrul de interne, Marcel Vela, nu a putut să ofere explicații despre întâlnire. Putem presupune fie că știa de ea fie că nu știa de ea. Dacă știa este grav, asta însemnând că angajații MAI au stabilit o întâlnire cu acordul lui, fie nu știau, ceea ce este și mai grav deoarece ar înseamna că nu poate conduce acest minister important și fiecare face ceea ce vrea.

MAI nu trebuie să ceară voie nici unui mafiot ca să impună ordinea. Cu teroriștii și clanurile interlope nu se negociază.

Ministrul de interne și acoliții săi numiți secretari de stat, ar trebui să își prezinte demisia. Nu o vor face deoarece se află în vârful carierei lor politice și o dată scoși pe tusă vor dispărea și va dispărea și accesul la banul public.

Dar dacă ei nu își prezintă demisia atunci președintele ar trebui să o ceară. Este o chestie de principiu prin care să arate românilor că se pot simți în siguranță.

%d blogeri au apreciat: