Rareș Bogdan, dezvăluiri despre Traian Băsescu / Cum se comportă fostul președinte la Bruxelles

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan susține că sunt lucruri ciudate în ceea ce privește dosarul cu Securitatea al fostului președinte al României, Traian Băsescu.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, săptămâna trecută, că Traian Băsescu, fost președinte și actual europarlamentar PMP, a colaborat cu Securitatea comunistă. De asemenea, conform unui apropiat al său, citat de România Tv, fostul șef al statului ar avea probleme de sănătate, iar acum se află internat într-o clinică privată din Bruxelles.

Ca fost jurnalist, Rareș Bogdan a lansat câteva întrebări esențiale, legate de evoluția politică și, mai ales, de evoluția dosarelor făcute de Securitate pentru Traian Băsescu, explicând că sunt lucruri ”ciudate” acolo, dar a povestit și cum se comportă fostul președintele ca unul dintre reprezentanții al României în Parlamentul European.

Cazul Traian Băsescu

La rândul său, Rareș Bogdan a relatat, la România Tv, că ”Traian Băsescu are biroul la etajul 11, alături de întreaga delegație a României. Ca o curiozitate este perete în perete cu fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi. România și Italia ocupă întreg etajul 11 al clădirii.

Acum câteva zile, fostul președinte era foarte afectat, a zis că va ataca decizia (de colaborator al Sewcurității – n.r.) la CEDO, nu a dorit sa comenteze, m-a întrebat doar dacă cobor în plen la discursul lui Trudeau. Am participat împreună, după care domnia sa a urcat și doar a doua zi am întrebat dacă dânsul mai este în clădire și mi s-a spus că nu, nu se simte foarte bine. Asta e tot ce știu”, a comentat Rareș Bogdan, situația fostului președinte, ajuns la spital, după sentința definitivă de colaborator al Securității.

Românii au talentul de a-și devora liderii

Prim-vicepreșdintele PNL a mai dorit să spună, în intervenția sa la tv,

 » Citiți tot articolul pe : www.zcj.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: