Raed Arafat refuză să răspundă în fața românilor: ne separă cunoștințele medicale. Reacție senator: vă cer demisia pentru modul deliberat anti-românesc

Secretarului de Stat în cadrul MAI, Raed Arafat, refuză să răspundă unor întrebări extrem de actuale, adresate de către senatoarea AUR, Rodica Boancă, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” cu privire la actualele restricții impuse de autorități. Șeful DSU a dat dovadă de un comportament haotic și deliberat anti-românesc prin care impune românilor restricții inumane și ilegale, refuzând să intre în dialog cu un ales al poporului.

În acest context, Boancă solicită demisia Șefului DSU după ce acesta a răspuns imediat, live, că nu vrea să discute cu senatoarea AUR ” pe aceste teme” pentru că știe foarte bine părerea dânsei. Arafat i-a răspuns Rodicăi Boancă: ne separă cunoștințele medicale’, menționând că nu are de gând să participe la un dialog cu Rodica Boancă.

Eu sunt Senator, adică am fost aleasă și sunt plătită de popor pentru a fi vocea lui! Dumneavoastră, sunteți numit, fără concurs, în posturi cheie și primiți bani din sudoarea celor plătiți cu 1360 pentru a le fi de folos, nu pentru a fi arogant sau pentru a impune dictatura medicală în România! Din aceste motive și nu numai, vă cer demisia pentru modul haotic și deliberat anti-românesc prin care ați impus și impuneți românilor restricții inumane și ilegale! Cândva, am ieșit în stradă pentru a vă apăra! Ați trădat așteptările, de aceea vă cer să părăsiți funcțiile pe care nu le meritați!„, a declarat senatoarea Boancă.

Ulterior, parlamentara AUR l-a rugat pe Mihai Gâdea să-i adreseze o întrebare lui Raed Arafat: „Care este metoda prin care se declară varianta Delta, din moment ce Ministerul Sănătății a răspuns: Confirmarea identificării unei variante SARS-CoV-2 precum varianta Delta se face prin secvențiere, prin metode rezervate laboratoarelor specializate„, a întrebat Rodica Boancă.

Raed Arafat a răspuns că: „Secvențierea se face în laboratoarele care pot să facă secvențiere. Una e secvențierea, alta e testarea antigen sau PCR. Testarea antigen sau PCR spune că persoana e pozitivă, dar nu spune cu ce variantă. Se face prin sondaj secvențierea și ne arată care e varianta. Asta se face în laboratoare și nu are treabă cu testul de pozitivare

%d blogeri au apreciat: