Radu Grădinaru (AUR) avertizează: România se îndreaptă spre dezastru. Suntem într-o stare de metastaza socială

Deputatul AUR Radu Grădinaru a făcut o radiografie dură a societății românești și a ajuns la o concluzie alarmantă: în viitorul apropiat România va face implozie. Grădinaru a vorbit despre aceste aspecte în cea mai recentă declarație politică.

Radu Grădinaru a avertizat că situația se va înrăutăți în viitorul apropiat deoarece România nu mai are forță de muncă tânără și calificată, iar numărul pensionarilor va crește odată cu ieșirea la pensie a decrețeilor. În plus, România nu reușește să devină suficient de atractivă pentru tineri, mare parte din ei aleg în continuare să plece peste hotare în căutarea unui trai mai bun. „Va trebui să aducem vreo 2 milioane de imigranți din afara UE, să lucreze pentru a compensa lipsa forței de muncă. Cei din diaspora nu se vor mai întoarce, decât foarte putini – când ai familie și casa în străinătate de ani de zile nu te mai întorci!”, avertizează deputatul.

Iată ce a declarat deputatul AUR de Botoșani, Radu Grădinaru, de la tribuna Parlamentului:


„O sa  citez  din lucrarea ,Exilat în Romania a unui intelectual roman contemporan.
Construim stadioane, dar nu avem fotbal. Mărim salariile aristocrației bugetare,  care muncește cu greu, trei zile pe săptămână! Plătim subvenții unor partide, elite și structuri care au depopulat țara.
Iubim tinerețea, dar ii condamnam la sărăcie și căpșunarie. Avem o Românie educata, dar cu înjurături….și manele! Pregătim ingineri și medici, mai ales pentru Franța, Anglia sau Germania.

Avem mulți doctori în teologie, dar putini tămăduitori de suflete. Ne spunem oameni de dreapta , dar socotim libertatea un moft conspiraționist. Iubim Moldova lui Ștefan cel Mare, însă unionismul ni se pare cam exagerat. Suntem majoritari ortodocși,  dar crâșma și bufetul sunt mai importante ca biserica și școala.

Ne socotim creștini, dar sfâșiem cămașă lui Hristos! Asfaltam sate fără țărani, digitalizam gimnazii fără elevi Peste trei decenii, chiar ne vom întreba dacă poporul roman mai exista?”

%d blogeri au apreciat: