Prima Doamnă a SUA, în România. Jill Biden le-a servit mâncare militarilor americani de la baza Mihail Kogălniceanu (VIDEO)

Jill Biden a ajuns vineri în România. Prima sa oprire a fost la baza de la Mihail Kogălniceanu, unde se află militari americani.

În imaginile video publicate chiar pe contul său de Twitter, în jurul orei 20, se vede cum Prima Doamnă a SUA pune mâncare într-o caserolă de la o vitrină cu autoservire, sub privirile mai multor militari.

„Mâncarea înseamnă iubire”, a scris ea în descrierea filmării de numai câteva secunde.

Presa centrală scrie că aceasta a luat apoi cina cu soldaţii în incinta bazei militare.

Soția președintelui Joe Biden a plecat în cursul nopţii trecute din Washington pentru a vizita timp de patru zile România şi Slovacia, cu scopul de a susţine angajamentul SUA pentru refugiaţii ucraineni.

„În drum spre România şi Slovacia pentru a petrece Ziua Mamei cu mame şi copii ucraineni care au fost forţaţi să fugă de la casele lor din cauza războiului declanşat de Putin. De asemenea, voi vizita trupele americane şi-mi voi exprima recunoştinţa pentru ajutorul oferit de aceste ţări vecine şi de organizațiile umanitare”, a scris ea pe Twitter.

Sâmbătă, Jill Biden va participa la o întâlnire cu soţia preşedintelui României, Carmen Iohannis, scrie Digi24.ro. Ulterior, soţia preşedintelui american va vizita o şcoală publică din Capitală, unde învaţă mai mulţi elevi ucraineni.

În călătoria sa, Prima Doamnă e însoţită de stat adjunct pentru Afaceri europene şi eurasiatice Karen Donfried.

Jill Biden a mai vizitat România, împreună cu Joe Biden, în 2014, atunci când soţul său era vicepreşedinte al SUA.

 » sursa: ebihoreanul.ro

%d blogeri au apreciat: