Incendiu puternic la o clădire din Centrul Vechi al Capitalei

Pompierii au intervenit, sâmbătă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de pe strada Baia de Fier, sectorul 3, situată în Centrul Vechi al Capitalei, în apropiere de Piaţa Unirii.

„Incendiu clădire P+1 şi pod, str. Baia de Fier. Se degajă mult fum de la nivelul acoperişului. Se acţionează pentru stingerea incendiului şi protejarea vecinătăţilor. Suprafaţa afectată – 300 mp. Se acţionează atât la exterior, cu autoscara, cât şi din interior. Sunt posibilităţi de extindere a incendiului, se acţionează şi pentru protejarea vecinătăţilor. Clădirea are deschidere stradală aproximativ 40 m”, se arată într-un mesaj al ISU Bucureşti, conform Agerpres.

Ulterior, ISU a venit cu noi precizări, în care spune că nu sunt persoane rănite, iar pompierii au reuşit să localizeze incendiul şi să evacueze din clădire un bărbat imobilizat la pat.

„Suprafaţa afectată – 750 mp. Forţe de intervenţie: 19 autospeciale, 3 SMURD, 2 autoscări, Detaşamentul Special de Salvatori. Nu sunt persoane rănite. Am evacuat din clădire un bărbat imobilizat la pat. Este în afara oricărui pericol. Incendiul este localizat”.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

 » sursa: www.digi24.ro

%d blogeri au apreciat: